Mara Banica, momente de panica, dupa ce fiul sau a intrat in contact cu un coleg cu Covid

/ / Modificat: 2021-09-28
Mara Banica, momente de panica, dupa ce fiul sau a intrat in contact cu un coleg cu Covid

Jurnalista Mara Banica trece prin momente de panica dupa ce fiul sau, Dima, a intrat in contact cu un coleg testat pozitiv cu Covid. Jurnalista este insarcinata in luna a sasea si a marturisit pe pagina sa de socializare ca este panicata si se testeaza zilnic. Deocamdata nu are niciun simptom, insa ii este foarte frica. Din aceasta cauza a suferit chiar si un atac de panica. 

”Mă testez zi de zi și eu, și Dima. Nu am niciun fel de simptome, sper să rămână așa, dar am avut un atac de panică. Mă tem foarte tare de boală și din cauza sarcinii, e și normal. Mi-e frică să nu se întâmple ceva, mai ales că este un copil foarte dorit. Tot ce pot să sper este să nu îmi afecteze cumva sarcina. În rest, trec prin orice, suport orice, dar să fie bine bebelușul ”, a dezvăluit Mara Bănică pentru Fanatik.

Mara Banica a explicat ca ea nu s-a vaccinat anti-covid pentru ca incerca sa ramana insarcinata si situatia nu era foarte clara in privinta administrarii vaccinului. 

”La acea vreme, pe când eu mă chinuiam să rămân însărcinată, nu era clară situația cu vaccinul. Cu trei luni înainte de a rămâne, medicii nu știau cum este cu vaccinul, mi s-a recomandat să nu îl fac. După ce am rămas însărcinată, nu era clar dacă e bine să te vaccinezi, așa că nu l-am mai făcut. Acum, văd eu, zic medicii că e ok, dar nu pot să risc” a spus Mara Bănică pentru sursa citată.

”Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro. Ne doream enorm să devenim părinți, vom avea o fetiță, suntem toți trei, nerăbdători să o vedem. Este un copil foarte dorit și de mine și de soțul meu.

Articole recomandate

Citeste si despre