Mame care si-au crescut copiii singure. Toti au devenit faimosi in intreaga lume

/ / Modificat: 2019-10-09
Mame care si-au crescut copiii singure. Toti au devenit faimosi in intreaga lume

In zilele noastre, nu este atat de greu sa intalnesti mame care isi cresc singure micutii, fara ajutorul tatalui lor. Aproximativ 16 miliarde de copii din SUA cresc fara tata.

In majoritatea cazurilor, femeile devin mame singure nu pentru ca asa isi doresc, ci din cauza circumstantelor. Acest lucru s-a intamplat cu femeile din acest articol - mame ale unor celebritati. Actori, actrite, cantareti sau politicieni.

1. Marcheline Bertrand — mama Angelinei Jolie

mama angelina

Marcheline Bertrand, mama celebrei Angelinei Jolie, a visat la o cariera in cinematografie. In 1971, Marcheline s-a casatorit cu tanarul actor Jon Voight, dar 9 ani mai tarziu, cuplul s-a despartit. Femeia a trebuit sa uite de visele sale de actorie si si-a dedicat viata cresterii copiilor.Astazi,

Angelina Jolie este  o actrita de succes si mama a 6 copii.  

2. Judith Ann Hawkins — mama lui Halle Berry

mama hally

Mama actritei Halle Berry, Judith Ann Hawkins, a lucrat ca asistenta medicala la un spital de psihiatrie. Tatal ei, Jerome Jesse Berry, a lucrat si el in aceeasi institutie. Parintii actritei au divortat pe cand aceasta avea doar 4 ani si, impreuna cu sora ei mai mare Haidi, au fost crescute doar de mama lor.

Halle Berry a devenit prima actrita mulatra din istoria cinematografiei care a obtinut un Oscar si a castigat si alte premii prestigioase precum Emmy si Globul de Aur.

3. Irmelin Indenbirken — mama lui Leonardo DiCaprio

mama leonardo

Leonardo DiCaprio este singurul copil al autorului de benzi desenate George DiCaprio si al grefierei Irmelin Indenbirken. Cand baiatul avea doar un an, George si Irmelin s-au despartit, iar Leonardo a ramas in grija mamei sale. Dupa divort, ea a trebuit sa munceasca in mai multe locuri pentru a face fata cheltuielilor.

Acum, Leonardo este cunoscut in intreaga lume nu doar ca o vedeta de la Hollywood, ci si ca un luptator activ pentru protectia mediului. Din 1998, Fundatia Leonardo DiCaprio a donat peste 30 de milioane de dolari pentru dezvoltarea a 70 de proiecte ecologice inovatoare, in 40 de tari.

4. Patricia Hickey — mama lui Mariah Carey

mama mariah
Mama cantaretei pop Mariah Carey, Patricia Hickey, a fost solista de opera. Tatal ei, Alfred Roy Carey a fost inginer aeronautic. Parintii au divortat cand Mariah avea 3 ani, iar mama sa i-a fost model si a inspirat-o sa devina cantareata. 

Mariah Carey este cunoscuta pe intreg mapamondul, castigand 5 premii Grammy. Ea a jucat in filme si face si acte de caritate. Organizeaza tabere pentru copiii saraci din suburbiile New York-ului, care vor sa studieze arta. De asemenea, cantareata colecteaza si doneaza bani unor fundatii care ajuta copiii grav bolnavi.

5. Pattie Mallette — mama lui Justin Bieber

mama biber

Elizabeth Patricia Mallette este scriitoare, producatoare si mama cantaretului Justin Bieber. Cand avea 15 ani, a inceput o relatie cu Jeremy Bieber si 3 ani mai tarziu, ea l-a adus pe lume pe viitorul star al muzicii. Curand dupa nasterea copilului, cuplul s-a despartit si Mallette a trebuit sa-si creasca singur fiul.

Cand era copil, Justin Bieber a invatat sa cante la pian, la tobe, la chitara si la trompeta. La inceputul anului 2007, pe cand fiul ei avea doar 12 ani, Patty Mallette a incarcat un videoclip cu melodia acestuia si asa l-a facut celebru in toata lumea.

In cariera sa, Bieber a vandut aproximativ 100 de milioane de discuri si a devenit unul dintre cei mai vanduti muzicieni din istoria Canadei.

6. Betty Lou Bredemus — mama Juliei Robert

mama julie

Actrita mericana Betty Lou Bredemus si sotul sau, dramaturgul Walter Roberts, au avut 3 copii: Eric, Liza si Julia. Cuplul se certa destul de des si cand Julia avea in jur de 5 ani, parintii ei au decis sa o ia pe drumuri separate. Un an mai tarziu, Betty Lou s-a casatorit din nou, cu Michael Motes, dar nici acest mariaj nu a durat prea mult.

Astazi, Julia Roberts este una dintre cele mai bine platite si populare actrite de la Hollywood. De 12 ori, ea s-a aflat in fruntea listei celor mai atractivi oameni de pe planeta, potrivit People. Julia este mama, are o fiica si doi fii si este foarte implicata in cresterea lor.

7. Ann Dunham — mama lui Barack Obama

mama barak

Ann Dunham este antropolog si mama celui de-al 44-lea presedinte american, Barack Obama. Prima iubire a lui Ann a fost studentul african Barack Obama Sr., care studia limba rusa in Hawaii. La cateva luni dupa ce s-au cunoscut, s-au casatorit si destul de repede Ann a ramas insarcinata, iar noua luni mai tarziu l-a adus pe lume pe Barack Hussein Obama.

Aceasta avea doar 18 ani si a trebuit sa renunte la facultate pentru a avea grija de fiul ei. Ann a crescut singura copilul pentru ca sotul sau si-a constinuat studiile, iar 3 ani mai tarziu ea a divortat, dupa ce a aflat ca barbatul avea o alta sotie in Kenya.

Barack Obama a fost nu numai primul presedinte negru din istoria SUA, dar si castigatorul premiului Nobel pentru pace in 2009.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii celebri Actrite, actori, cantareti

Articole recomandate

Citeste si despre