Magda Vasiliu, primele marturisiri despre viata in Italia si boala fiului ei: Va urma o operatie

/ / Modificat: 2021-06-03
Magda Vasiliu, primele marturisiri despre viata in Italia si boala fiului ei: Va urma o operatie

Magda Vasiliu a fost nevoita sa se mute din Romania, dupa ce fiul sau, Vlad, a fost diagnosticat cu o boala crunta: cancer osos. 

A plecat in Italia alaturi de ce de-al treilea sot, Cosmin. Intre timp insa a ramas singura, prezentatoarea TV anuntand divortul luna trecuta. 

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord. La un moment dat, priorităţile se schimbă, ţelurile se schimbă, aşa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzaţional. Pur şi simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soţ nu mai avem 20 de ani.” Magda a fost căsătorită de trei ori, prima dată cu baritonul Valentin Vasiliu, apoi cu tatăl fiului ei, Andrei Vintilescu, pentru ca, în 2015, să ajungă la altar alături de Cosmin Stoian.

Magda locuieste de patru ani in Italia, unde a gasit singura salvare a fiului sau. 

"M-am mutat forţată de boala fiului meu, Vlad, în anul 2017, în luna mai. S-au făcut deja patru ani de-atunci. Medicii de la spitalul Marie Curie din Bucureşti au descoperit că fiul meu avea cancer osos. Ştiind cum funcţionează sistemul medical românesc şi având şi posibilitatea de a-l trata în Italia, am decis să plecăm. Şi nu regret. Vlad avea şapte ani şi trei luni când a fost diagnosticat şi a început chimioterapia", a declarat Magda Vasiliu, in exclusivitate pentru okmagazine.ro. 

Vlad, acum in varsta de 11 ani, este bine, insa trebuie sa mearga la controale foarte des. Magda spune despre fiul ei ca este un copil foarte puternic. 

"Vlad a împlinit 11 ani pe 17 februarie. Sperăm să fie cât mai puţine obstacole în viaţa lui, pentru că deja a învins o mulţime. Acum e bine, facem controale des, pentru că există încă un risc de recidivă. Vlad este un copil foarte puternic, extrem de încăpăţânat şi voluntar, care a tratat boala cu seninătate. Eu nu mi-l aduc aminte să plângă. Va mai avea de urmat controale medicale şi o operaţie de alungire a piciorului, atunci când medicii de la Roma o vor decide."

Dupa trei casnicii esuate, Magda nu mai vrea sa se casatoreasca. 

"Nuuu!!! Pentru că am realizat de-a lungul celor trei mariaje ale mele că lucrurile se schimbă faţă de cum sunt la început. Probabil din vina ambilor parteneri. Sau nu. Dacă poţi accepta asta, probabil că rămâi în relaţia respectivă, trăind de multe ori în compromis. Dupa experienţa trăită cu Vlad, nu-mi doresc decât linişte pentru a-l putea creşte."

Nu mai vrea sa revina in Romania 

Magda a marturisit in acelasi interviu ca nu mai vrea sa se intoarca in Romania. Fiul sau are nevoie de tratamente si controale care se fac doar in Italia. 

"Nu mă întorc în România. Nu am cum. Vlad are nevoie de controale, va avea de făcut una sau mai multe operaţii la picior, aşa că sunt legată practic de Italia. Iar pentru Vlad, sistemul medical de aici oferă mult mai multă siguranţă. Dar mi-e dor de Sibiu, de brazii cu zăpadă din Păltiniş. De zăpadă, în general. Mi-e dor de prietenele mele, de colegii de la Prima TV. Apoi, mi-e dor şi de atmosfera de dinaintea sărbătorilor, pentru că aici e diferit."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre