Magda Palimariu este insarcinata. Primele imagini cu burtica de gravida

/ / Modificat: 2022-05-31
Magda Palimariu este insarcinata. Primele imagini cu burtica de gravida

Magda Palimariu este insarcinata in luna a saptea. Vedeta de la PRO TV se afla la prima sarcina si este in culmea fericirii.

Intr-un interviu acordat pentru Viva, Magda a povestit despre despre momentul in care a aflat ca a ramas insarcinata, dar a dezvaluit si sexul bebelusului.

“Ne-am dorit amandoi foarte tare aceasta sarcina, asa ca a fost o bucurie imensa pentru noi. Ma bucur ca Dumnezeu ne-a fost alaturi si ne-a indeplinit dorinta si ca, iata, mai sunt cateva saptamani pana vom face cunostinta cu bebelusul.“, a dezvaluit Magda Palimariu pentru viva.ro.  

Vedeta este insarcinata in 7 luni si urmeaza sa nasca in prima jumatate a lunii august un baietel. 

Intrebata cum a decurs sarcina, in special in primele luni, Magda a povestit ca nu a fost o perioada usoara, acesta fiind si motivul pentru care a ales sa ia o pauza mai mare de la  munca.

“Am avut o perioada destul de grea in primele cinci luni de zile, de aceea am si decis sa iau aceasta pauza prelungita de la munca. Stari de greata, vertij, oboseala, dureri – le-am avut pe toate. Si nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult in perioada sarcinii. Din contra, dorm destul de putin, asadar ma simt destul de epuizata zi de zi, cu toate ca inteleg ca perioada grea, in care nu mai poti dormi deloc, abia de acum incepe.  Dar gandul ca in curand o sa imi tin copilasul in brate si bucuria pe care o am in suflet stiind ca nu mai e mult pana in acel moment imi dau putere sa trec peste toate.”, a povestit Magda pentru sursa citata.

Magda Palimariu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre