Madonna si-a facut testamentul dupa ce a fost la un pas de moarte. Cati bani a decis sa le lase copiilor. A uimit pe toata lumea

/ / Modificat: 2023-07-17
Madonna si-a facut testamentul dupa ce a fost la un pas de moarte. Cati bani a decis sa le lase copiilor. A uimit pe toata lumea

Madonna a decis sa isi faca testamentul, dupa ce a fost aproape de moarte in luna iunie din cauza unei infectii bacteriene.

Potrivit revistei The Sun, averea ei este estimata la 600 de milioane de dolari - fara a lua in calcul veniturile din viitorul turneu si veniturile anuale din drepturile de autor si de imagine. Acum se simte bine si a revenit in viata publica. Cu toate acestea, vedeta se gandeste serios la viitorul copiilor sai si a decis cum isi va imparti averea. 

Madonna ar fi hotarat sa isi imparta averea in mod egal intre copiii ei (Lourdes si Rocco, biologici, si patru adoptati in Malawi: David, Mercy si gemenele Ester si Stella), lasand cate 100 de milioane fiecaruia dintre ei. "De asemenea, intentioneaza sa-i lase ceva managerului ei, Guy Oseary, ca multumire pentru ca i-a fost alaturi la bine si la rau", este ceea ce a declarat o sursa anonima apropiata vedetei pop.

Ce a cerut Madonna in testamentul sau. Ultimele dorinte 

In testament, Madonna a specificat clar si cateva dintre ultimele sale dorinte, inclusiv o cerere categorica de a nu vinde gadgeturi ieftine cu figura ei, deoarece acestea i-ar pata imaginea. De asemenea, ea s-a opus folosirii hologramei pentru viitoarele spectacole post-mortem. 

Intre timp, desi starea ei de sanatate s-a imbunatatit, turneul Celebration ramane amanat. In urma cu cateva zile, vedeta pop a declarat ca se recupereaza, fiind pregatita sa se intoarca 'cat mai curand posibil, mai puternica decat inainte', dar starea ei ramane inca fragila.

Unele zvonuri spun ca turneul ar putea incepe de la Londra, pe 14 octombrie,  (turneul ar fi trebuit sa inceapa ieri, 15 iulie, de la Vancouver, dar medicii sunt prudenti: 'Vom vedea cum decurge recuperarea ei fizica'. Intre timp, Madonna se pregateste pentru turneu cu repetitii de 12 ore in fiecare zi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre