Lovitura pentru Andreea Balan la finalul procesului de divort. Ce au hotarat judecatorii

/ / Modificat: 2022-03-04
Lovitura pentru Andreea Balan la finalul procesului de divort. Ce au hotarat judecatorii

Procesul de divort dintre Andreea Balan si George Burcea a ajuns la final dupa doi ani in timpul carora acuzatiile au curs si dintr-o parte, si din cealalta. Principala miza a luptei dintre cei doi a fost custodia fetitelor pe care le au impreuna, Ella si Clara.

Hotararea instantei a fost o lovitura pentru Andreea Balan: ea si fostul sot, actorul George Burcea, vor avea custodie comuna a minorelor, nu una exclusiva, asa cum solicitase artista. Totusi, Ella si Clara vor locui cu mama lor, a declarat George Burcea, pentru Fanatik.

Actorul se astepta la o decizie favorabila

George Burcea crede ca este normal ca fetitele sa locuiasca impreuna cu mama. „Nu am mintit niciodata cu nimic si nu am incercat sa ducem instanta pe piste false. Dumnezeu este sus si mi-a vazut dragostea catre copii si sinceritatea mea, ca om. Mereu am spus si am demonstrat ca sunt un tata bun si capabil sa am grija de copiii mei, cum am avut si pana la separarea de mama acestora”, a spus George Burcea.

Andreea Balan si George Burcea au depus actele de divort la inceputul anului 2020, dupa un scandal care l-a vizat pe actor, prins la volan sub influenta drogurilor. Se pare ca pontul le-a fost vandut politistilor atunci chiar de Andreea Balan, care stia de problemele pe care le avea sotul sau, dar nu gasea solutii pentru a-l indeparta de acel stil de viata.

FOTO: Facebook / Andreea Balan

Articole recomandate

Citeste si despre