Liviu Teodorescu si sotia sa au ales numele bebelusului. Cum o va chema pe fetita lor si cum o alinta cei doi

/ / Modificat: 2023-06-25
Liviu Teodorescu si sotia sa au ales numele bebelusului. Cum o va chema pe fetita lor si cum o alinta cei doi

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai apreciati cantareti din Romania, iar in scurt timp urmeaza sa devina tatic. Artistul si sotia lui, Iulia, mai au foarte putin pana cand isi vor tine in brate fetita, careia i-au ales deja numele, dar si alintul. Cei doi au anuntat in urma cu cateva luni ca urmeaza sa aiba un copil, printr-un filmulet emotionant postat pe retelele de socializare, iar clipa in care isi vor tine in brate bebelusa este din ce in ce mai aproape.

Artistul este activ pe Instagram, iar din cand in cand surprinde si imagini cu sotia lui insarcinata. Recent, Liviu a filmat-o pe viitoarea mamica si a spus:

„Ecaterina capsuna ii da mamei sale suturi. Ce sa mai...”.

Asadar, numele pe care cei doi l-au ales pentru fetita lor, care urmeaza sa vina pe lume curand, este Ecaterina. La fel ca multi parinti, cei doi i-au ales si un nume de alint micutei, respectiv „capsuna”.

Cum se pregateste Liviu Teodorescu pentru nasterea fetitei sale

Cu cateva saptamani inainte de a deveni tatic, Liviu Teodorescu marturisea, in cadrul unei interventii TV, ca s-a apucat serios de sport, pentru a face fata provocarilor care vor veni in viata lui, odata cu statutul de tata de fata.

„Merg la sala. Daca o sa am o fata m-am gandit si eu ca cineva trebuie sa fie bodyguard. Avem emotii amandoi, dar nu ne lasam coplesiti. Cel mai important este sa fii prezent si sa astepti ca experienta sa se intample. (...) Sunt toate gata, avem caruciorul, patutul si masuta de schimbat urmeaza sa vina. Cred ca ma vad relaxat si ma vad un prieten al ei.”, a spus Liviu Teodorescu, la Antena Stars.

Cantaretul si sotia lui au pregatit, asadar, totul pentru venirea pe lume a micutei. Cei doi viitori parinti sunt impreuna din perioada liceului si traiesc o frumoasa poveste de dragoste de atunci. In anul 2021, si-au unit destinele, iar acum urmeaza ca familia lor sa se mareasca.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus Nume bebelusi Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre