Liviu Teodorescu a devenit tata pentru prima data!

/ / Modificat: 2023-07-03
Liviu Teodorescu a devenit tata pentru prima data!

Liviu Teodorescu a devenit tata pentru prima data! Artistul, care a devenit cunoscut in 2011, cand a participat in primul sezon al emisiunii Vocea Romaniei, a facut marele anunt pe Instagram, acolo unde i-a si transmis Iuliei, sotiei sale, un mesaj emotionant.

„Sunt tata! Revin maine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensa. Iulia, esti o eroina, credeam ca o cunosc bine pe femeia de langa mine, dar se pare ca esti mult mai mult decat stiam eu, sunt coplesit. A fost o zi incredibila. Te iubesc, Doamne”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram, dupa miezul noptii, la scurt timp dupa ce Iulia a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.

mesajul lui liviu teodorescu

Liviu si Iulia, care formeaza un cuplu inca de pe bancile liceului, au anuntat ca vor deveni parinti la inceputul lunii martie. Tanara a filmat momentul in care i-a dezvaluit artistului ca este insarcinata, iar reactia acestuia a fost cu adevarat emotionanta.

Fiica celor doi a venit pe lume pe 3 iulie, la exact doi ani de la cununia lor civila. Liviu si Iulia s-au casatorit pe 3 iulie 2021 in cadrul unei ceremonii intime, dupa 11 ani de relatie.

Cine este Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai talentati artisti de la noi. In 2006, el a participat la Eurovision-ul copiilor, unde a facut parte din grupul "Numai cu acordul minunilor". In 2011 a absolvit Colegiul National „Gheorghe Sincai” din Bucuresti si a fost admis la Conservator, sectia Compozitie muzica usoara.

In 2011, Liviu Teodorescu a participat in primul sezon al emisiunii Vocea Romaniei, unde a fost in echipa lui Marius Moga. A jucat, de asemenea, in serialul „Pariu cu viata”, unde a interpretat propriul rol, intrand totodata si in trupa Lala Band. Dupa plecarea din Lala Band, Teodorescu a lansat melodia, "Esti piesa", care s-a bucurat de un mare succes in randul fanilor.

In 2016, Teodorescu a castigat cel de-al noualea sezon al emisiunii-concurs „Te cunosc de undeva”. In 2017, Teodorescu, impreuna cu dansatoarea profesionista Marica Derdene, s-a clasat pe podium in cadrul emisiunii-concurs „Uite cine danseaza!”.

  • Surse: instagram.com, click.ro, profm.ro, wikipedia.org
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata Tata copii Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre