Lili Sandu a trait momente de cosmar. A ajuns de urgenta la spital

/ / Modificat: 2021-07-15
Lili Sandu a trait momente de cosmar. A ajuns de urgenta la spital

Lili Sandu a trecut prin momente de cosmar chiar la intoarcerea din vacanta. A ajuns de urgenta la spital cu copilul, dupa ce a facut febra foarte mare. A incercat toate metodele posibila ca sa ii scada temperatura, insa micutul nu si-a revenit. Avea febra 39.5 °C. 

In urma investigatiilor, medicii l-au diagnosticat pe micut cu „roseola infantum', una dintre bolile copilăriei. Printre manifestările acestei afecțiuni se numără și apariția unor pete roșii pe piele sau creșterea exacerbată a temperaturii corporale.

„Am trecut de la extaz la agonie. (…) Am ajuns acasă și Thomas a făcut febră chiar în noaptea în care am ajuns. Ardea pe la 3 dimineața, 39,5. A doua seară am ajuns și la urgență. Trei zile și jumătate s-a umplut de bubițe – roseola infantum. Am mai citit și eu despre ea, o boală a copilărie, trebuia s-o facă, s-a imunizat', a dezvăluit Lili Sandu, pe Instagram.

Mai mult decât atât, vedeta s-a învinovățit pentru ceea ce i s-a întâmplat copilului ei.

„Eu am fost cu 'învinovățelile' mele. A lins avionul dintr-un cap în celălalt. Am zis să fiu o mamă din aia cool, să nu stau cu șervețele. (…) Am zis că sigur a luat ceva, un virus ceva, o bacterie, începuse și diareea', a mai precizat vedeta

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre