Lili Sandu a izbucnit in plans in fata tuturor. Ce se intampla cu baietelul ei

/ / Modificat: 2021-08-28
Lili Sandu a izbucnit in plans in fata tuturor. Ce se intampla cu baietelul ei

Lili Sandu trece prin momente grele. A izbucnit in plans in fata tuturor pe retelele de socializare unde a povestit cosmarul prin care trece de cateva saptamani. Mamica, in varsta de 42 de ani, a marturisit ca a ajuns la capatul puterilor si nu stie ce sa mai faca in privinta baietelului sau, care nu mai vrea sa doarma in camera lui. 

Ba mai mult, are nevoie de alăptare de cel puțin patru sau de cinci ori pe noapte, lucru deloc ușor pentru mămica Lili Sandu.

Vedeta a spus că a ajuns chiar să se confrunte și cu bipolaritatea, întrucât sănătatea mintală i-ar putea juca feste.

”Nu știu ce se întâmplă. Are un an și o lună. Nu mai vrea să doarmă la el în pat, sub nicio formă. Se trezește de 4-5 ori pe seară ca să-l alăptez. Îmi iubesc copilul, nu pot să vă spun în cuvinte cât, dar în același timp sănătatea mea mintală este foarte importantă. Aș vrea să fiu îndrumată și să înțarc treptat.

”Sunt foarte irascibilă”

Am intrat așa, din cauza lipsei de somn și a oboselii, într-un burn out, e destul de dificil pentru mine. Sunt foarte irascibilă. Cred că un copil are nevoie de o mamă echilibrată, liniștită, calmă. Este foarte important ca mama să aibă grijă de ea. Am ajuns într-o stare de ușoară bipolaritate. Nu mă plâng, dar este foarte greu. Până la 1 an ne-am ocupat non-stop de Thomas, dar acum am înțeles că e nevoie de ajutor. Am tot felul de stări și încerc să mi le țin sub control, mă rog, e și normal, sunt și hormonii care nu-mi dau pace în ultima perioadă”, a spus Lili Sandu pe pagina sa de Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre