Laurentiu Reghecampf, prima reactie dupa ce s-a aflat ca va fi din nou tata

/ / Modificat: 2023-09-20
Laurentiu Reghecampf, prima reactie dupa ce s-a aflat ca va fi din nou tata

Laurentiu Reghecampf este in culmea fericirii, dupa ce iubita lui, Corina Caciuc, a anuntat chiar de ziua sa ca vor deveni parinti din nou.

Vestea ca antrenorul va fi pentru a cincea oara tata a fost facuta publica pe 19 septembrie, cand antrenor a implinit 48 de ani, iubita lui a ales o modalitate inedita pentru a face anuntul: a postat pe retelele de socializare o fotografie extrem de sugestiva cu fiul lor, Liam, si un tort cu un mesaj special.

„La multi ani, iubirea mea! 1+1=4” - a fost mesajul din care toata lumea si-a dat seama ca Reghe si iubita sa urmeaza sa fie parinti din nou.

Prima reactie a lui Laurentiu Reghecampf nu s-a lasat prea mult asteptata. "Va iubesc mult!", a scris antrenorul intr-un comentariu la postarea iubitei sale. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Liam, care a venit pe lume in luna mai anul trecut.

Reghecampf mai are doi fii, Luca, in varsta de 22 de ani, din prima casatorie cu Mariana Pfeiffer, si Laurentiu Jr., de 15 ani, din mariajul cu Anamaria Prodan. In timpul casniciei cu Mariana, Reghecampf a mai avut o fetita, care s-a stins insa la o varsta foarte frageda din cauza unei malformatii cardiace congenitale.

Inca nu se stie daca bebelusul pe care il asteapta acum Reghe si Corina Caciuc este fetita sau baiat. Cei doi au fost insa coplesiti de mesaje cu felicitari pe retelele de socializare.

Extrem de discreta, Corina Caciuc a avut doar cateva aparitii in presa, de-a lungul timpului. Intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp, partenera lui Reghe spunea:

„Noi, oamenii, suntem supusi schimbarii. Daca dumneavoastra considerati ca eu m-am transformat spectaculos in ultimul timp, probabil ca are legatura cu transformarile interioare. Sunt fericita, foarte fericita, iar aceasta fericire cred ca razbate spectaculos, cum ati afirmat, si la exterior. Daca ar fi existat defecte majore, de netolerat, probabil nu am fi trait aceasta poveste de iubire atat de frumoasa. Ne acceptam unul pe celalalt, asa cum suntem. Nu-mi este in fire sa ma ridic pe vreun soclu! Nu am ce sa demonstrez cuiva… Eu ma bucur de iubirea la care sunt partasa si le doresc si altora sa traiasca asemenea povesti intense”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Viitor tata Tata copii Anamaria Prodan Reghecampf

Articole recomandate

Citeste si despre