Laura Cosoi poate naste in orice moment. Ce optiune a ales pentru a treia nastere

/ / Modificat: 2022-06-05
Laura Cosoi poate naste in orice moment. Ce optiune a ales pentru a treia nastere

Laura Cosoi se pregateste sa devina mamica pentru a treia oara in doar cateva zile. Marele eveniment poate avea loc in orice moment.

Actrita si sotul acesteia asteapta inca o fetita. Al treilea copil al cuplui.

Laura Cosoi a scris pe blogul sau cum decurg pentru ea si familia ei ultimele zile de sarcina si cum toata lumea asteapta cu nerabdare sa o cunoasca pe fetita.

“E incredibil chiar si pentru mine, dar iata ca am inceput numaratoarea inversa pana la venirea pe lume a surioarei Ritei si Verei. Parca mai ieri iti spuneam ca mi se pare minunat sa am inca o data sansa sa aduc pe lume un suflet, iar acum ma pregatesc sa nasc – natural, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Ce ma emotioneaza foarte tare e ca fetele au deja o relatie cu surioara lor care va veni curand pe lume, iar modul cum isi manifesta tandretea e coplesitor.

Spre exemplu, Rita e curioasa si pune tot felul de intrebari: cum mananca bebe, cum respira, daca tine ochii inchisi sau deschisi, daca doarme sau e treaza si multe altele. O pupa, o mangaie si uneori ii canta.

E super implicata in evenimentul acesta din familie! Pe de alta parte si Vera a preluat un pic din comportamentul Ritei. Stie ca bebe e in burtica la mami si vine din senin, imi ridica tricoul si ii da ‘pusi’ surioarei”, povesteste Laura Cosoi pe blogul ei.

FOTO: depici.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre