Laura Cosoi nu cheltuie multi bani pentru hainele fetitei sale

/ / Modificat: 2018-11-09
Laura Cosoi nu cheltuie multi bani pentru hainele fetitei sale

Laura Cosoi a devenit mamica de fetita in urma cu patru luni. Si cum sezonul rece a sosit, vedeta a trebuit sa-i pregateasca micutei Rita garderoba. Desi nu cheltuie multi bani pe hainutele micutei, tine, insa, la calitate.

"A trebuit sa ne reinnoim garderoba. Eu sa-mi iau cateva lucruri de iarna, iar Ritei sa-i cumpar hainute noi, de sezon, pentru ca in cazul bebelusilor asta este o situatie cu care te intalnesti frecvent. Ei tot cresc, iar hainele devin din ce in ce mai mici! Din cauza asta nu sunt adepta unei investitii substantiale in hainele pentru copii, pentru ca mi se pare o risipa fara rost. Insa nici nu fac rabat la calitate. Si aici ma refer la materialele folosite, bumbac neaparat in cazul celor mici, la croiala si combinatiile de culori," a scris Laura pe blogul personal.

Proaspata mamica a vorbit si despre relatia pe care o are cu sotul sau, Cosmin, de cand a venit pe lume Rita. Aceasta spune ca se iubesc si mai mult decat atunci cand s-au casatorit.

”Ne gandim cum am putut sa traim fara ea. Ne-a invatat sa avem rabdare si sa ascultam. Parca acum ne iubim si mai mult. Este o completare perfecta pentru noi. Ne dorim 3-4 copii. Abia am inceput,” a marturisit Laura Cosoi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi Laura cosoi copil Vedete Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre