Laura Cosoi, nevoita sa stea departe de fetitele cele mari dupa ce a nascut

/ / Modificat: 2022-09-16
Laura Cosoi, nevoita sa stea departe de fetitele cele mari dupa ce a nascut

Au trecut aproape trei luni de cand Laura Cosoi a devenit mama pentru a treia oara. Vedeta a nascut-o pe Lara la varsta de 40 de ani, iar acum familia este in formula completa. Cele doua fetite mai mari au primit-o cu bratele deschise pe surioara lor, insa primele zile acasa cu bebelusa au fost o provocare pentru Laura Cosoi si pentru familia ei.

La cateva saptamani dupa ce a devenit mama pentru a treia oara, Laura Cosoi a povestit ca a trecut prin emotii imediat dupa nastere si a fost nevoita sa stea departe de fetitele ei cele mari, timp de cateva zile. Dupa externare, mai exact, imediat dupa ce a ajuns acasa cu micuta ei, una dintre fetitele cele mari a facut temperatura. La scurt timp a inceput sa aiba simptome de boala si surioara ei, iar in urma unei vizite la medic, Laura Cosoi a aflat ca fetitele ei au herpangina, o afectiune foarte contagioasa care se transmite cu usurinta mai ales in crese si gradinite, in spatiile unde sunt multi copii si circula cu precadere in sezonul cald.

Virusul care provoaca herpangina a fost contactat de Rita si Vera, fetitele Laurei Cosoi, la gradinita, iar simptomele au aparut chiar a doua zi dupa ca vedeta a ajuns acasa de la maternitate cu nou-nascutul.

De teama sa nu se imbolnaveasca si fetita cea mica, Laura Cosoi a stat izolata cu ea timp de cateva zile, pana cand celelalte doua fiice ale sale nu au mai fost contagioase.

„Sambata am adus-o pe Lara de la maternitate, iar duminica Vera a facut febra. A stat cu febra vreo trei zile si am depistat apoi ca are herpangina – a fost o epidemie prin gradinite si prin crese – si a luat si Rita, si uite-asa a trebuit sa stau departe de ele, ca sa nu ajunga sa faca si Lara. Nu a facut, slava Domnului!, a fost foarte bine, dar iti dai seama ca, in momentul in care ai copii acasa, nu mai e mediul ala steril si trebuie sa te adaptezi din mers, sa nu intri in panica, a povestit Laura Cosoi, intr-un interviu pentru revista Viva!

Actrita a marturisit ca la intoarcerea acasa de la maternitate totul in casa a fost un haos:

„Imi amintesc acum ca era destul de multa agitatie cand am venit cu Lara… Eu eram super linistita la maternitate, iar cand am ajuns acasa era un haos, toata lumea vorbea incontinuu, o masurau, ii puneau mana pe degetele, i le pupau, o pupau pe gura. Deci iti dai seama, veniti de la cresa… Ce COVID, ce virusi? Dar slava Domnului ca e totul in regula, fetitele sunt bine si sanatoase, si n-am avut probleme pana acum.”

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi mama Laura cosoi copil

Articole recomandate

Citeste si despre