Laura Cosoi, mamica pentru a treia oara. A nascut o fetita perfect sanatoasa

/ / Modificat: 2022-06-24
Laura Cosoi, mamica pentru a treia oara. A nascut o fetita perfect sanatoasa

Laura Cosoi a devenit mamica pentru a treia oara. La varsta de 40 de ani, artista a adus pe lume o getita perfect sanatoasa. Laura Cosoi si Cosmin, partenerul acesteia, mai au impreuna doua fete.

Proaspata mamica a postat, la putin timp dupa nastere, un mesaj emotionant pe retelele de socializare, impreuna cu o prima poza cu mezina familiei, care va fi botezata Lara.

"Lara. Multumim, Doamne", a fost mesajul transmis de Laura Cosoi pe Instagram.

De asemenea, cu doar cateva zile inainte de a naste, Laura Cosoi a participat la o sedinta foto si a scris cateva randuri emotionante pe propriul blog:

“Mai este foarte putin si in lumea noastra, cat de curand, poposeste surioara Ritei si a Verei, a treia fetita pe care o asteptam in armonie si iubire.

Nu stiu exact cand ne-am proiectat, sau daca ne-am proiectat familia pe care o avem, o familie care este departe de a fi perfecta, dar cu siguranta este o familie unita, cu valori si credinta in Dumnezeu.
Am trecut prin multe impreuna, eu si Cosmin, in cei zece ani de relatie, dar indiferent de situatie, amandoi am stiut ca suntem facuti sa fim impreuna, pentru totdeauna, prin familia si copiii pe care ii avem. Ma uit la aceste imagini si ma gandesc la ziua calduroasa de inceput de vara, de lumina apusului, miscarea inului pe pielea mea, soaptele de iubire ale fetitelor, rasetele lor, joaca si entuziasmul ca suntem impreuna, “toata familia” cum ii place Ritei sa spuna.

Ma incerca multe emotii in perioada aceasta, va fi o schimbare in vietile noastre, inca un sufletel alaturi de noi, o noua etapa, alte incercari, adaptari, nevoi, prioritati si in tot acest noian de sentimente, desi nu am mai fost “aici” stim ca suntem pe drumul cel bun. Incercam sa ne menajam, sa aplanam situatiile tensionate, sa facem loc in vietile noastre, parca mai mult ca niciodata, comunicarii, empatiei, somnului, rabdarii, energiei pentru lucrurile care chiar conteaza, imbratisarilor. Nu avem planuri, nu am discutat, dar intre mine si Cosmin exista o energie si o comunicare extrem de profunda, din priviri, atingeri, simtiri. Stim ca impreuna vom gasi cea mai buna solutie sa fim bine, impliniti si fericiti, iar venirea pe lume a mezinei ne va aduce aminte ca aceasta este menirea noastra si ca prin ele suntem nemuritori!

Esti tare asteptata, iubirea noastra!”, povestea Laura Cosoi, care era nerabdatoare sa-si tina fiica in brate.

FOTO: lauracosoi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre