Laura Cosoi: "Mamele au tendinta de a nu trata copiii ca pe niste persoane separate"

/ / Modificat: 2020-06-18
Laura Cosoi:

Laura Cosoi va deveni mamica pentru a doua oara in luna august. Ea va mai aduce pe lume o fetita. Cu doua luni inainte de nastere, vedeta se lauda cu o silueta de invidiat si a spus cum a reusit sa nu se ingrase excesiv.

"Mananc de toate, mai putin lucruri care baloneaza. Dimineata am un mic dejun format din cerele cu lapte sau iaurt cu fructe, iar pe tot parcursul zilei mananc multe fructe si legume crude. De cate ori fac supe pentru Rita mananc si eu si am in meniu branzeturi destul de multe, dar mai putina carne. imi plac pestele la cuptor, friptura de vita, quinoa, orez, paste. Nu m-am ferit de ceva anume in perioada sarcinii de teama sa nu ma ingras, dar am avut grija sa nu mananc dupa 6 seara. E ceva ce fac in mod obisnuit. Iar daca mi-e foame iau o gustare mica pe la 9, un fruct, spre exemplu sau un biscuit fara zahar," a spus Laura Cosoi pentru Click!.

Laura Cosoi: "Mamele au tendinta de a nu trata copiii ca pe niste persoane separate"

Laura Cosoi a vorbit si despre greselile pe care le fac unele mamici cu copiii lor. Ea crede ca acestea uita uneori sa-i trateaza pe cei mici ca pe niste persoane separate.   

"N-as putea sa spun asa ceva despre mamici, ca fac greseli! Fiecare face tot ce poate ca sa fie bine pentru copilul ei. E foarte greu sa te apuci sa judeci, pentru ca nu stii niciodata ce e in spatele povestii acelei mamici, prin ce a trecut, ce s-a intamplat. Insa, observ ca uneori mamele au tendinta de a nu trata copiii ca pe niste persoane separate, niste individualitati. Stiu, spre exemplu, ca Rita e o persoana care va avea alt destin, va face propriile alegeri in viata. O ascult si ii dau si ei importanta de care are nevoie ca persoana in sine, nu ca o extensie a mea, ceva de genul "eu te-am facut si stiu ce e mai bine pentru tine," a mai spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi si sotul sot isi mai doresc un copil

Laura Cosoi si sotul sau, omul de afaceri Cosmin Curticapeanu, isi doresc o familie numaroasa si se gandesc si la al treilea copil, pentru ca vedeta ar vrea sa aiba si un baietel.

"Nu stim cum va fi cu doi copii, dar ne dorim multi! Iar daca Dumnezeu ni-i da, speram sa fim sanatosi, sa ne putem ocupa de ei – asta e cel mai important. in rest, luam lucrurile asa cum vin. Vom vedea la timpul respectiv ce facem. Acum ne bucuram de al doilea suflet care iata ca isi face intrarea in vietile noastre si ne umple deja de dragoste," a marturisit vedeta.

Laura Cosoi si Cosmin Curticapeanu sunt impreuna de opt ani, iar de cinci ani sunt casatoriti. Cei doi mai au fetita, Rita, in varsta de doi ani. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi Dieta in sarcina Al treilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre