Laura Cosoi, imagini superbe de la taierea motului fiicei sale Vera. Ce a ales micuta de pe tava

/ / Modificat: 2021-08-22
Laura Cosoi, imagini superbe de la taierea motului fiicei sale Vera. Ce a ales micuta de pe tava

Laura Cosoi este o mamica tare fericita. Are doua fetite superbe, iar duminica a fost mare petrecere in familia actritei: au taiat motul fiicei sale Vera. 

Pentru aceste eveniment Laura Cosoi si sotule i au ales o locatie de vis, in aer liber si au respectat toate traditiile. Nasii au pus pe tavita micutei obiecte variate, pentru ca aceasta sa aiba de unde alege. 

În mod nesurprinzător micuța a fost atrasă de poantele pentru balet, ceea ce prevestește o viitoare pasiune pentru dans, asemenea mamei sale. Fetița a mai ales un stilou și o statuetă cu Fecioara Maria.

„Vera a ales stiloul, poantele, pe care le-am pus că simbol al universului artistic și o statuetă cu Fecioara Maria, ceea ce înseamnă că va fi apropiată de credință. Cel puțîn in interpretarea noastră de acum! Stilou am ales și eu când eram mică, dar și Rita. Se pare că, la fel că mine și fetele vor avea treaba cu scrisul de-a lungul vieții lor!”, a povestit Laura Cosoi pe blogul ei.

Dis-de-dimineata, Laura Cosoi a mers la biserica pentru rugaciune

„Aniversarea Verei a căzut duminică, așa că prima parte a zilei am început-o cu rugăciune, la biserica, apoi am pregătit petrecerea împreună cu familia. Ne era dor de o sărbătoare că altădată, cu mese întinse sub prun, noi toți împreună, curtea decorată cu atenție la detalii, râsete de copii, surprize și muzică bună”, a menționat Laura pe blogul său.

Au sarbatorit 3 zile si 3 nopti

Laura Cosoi a mai dezvăluit că sărbătorirea tăierii moțului fiicei sale a durat 3 zile și 3 nopți întrucât astfel de clipe minunate trebuie trăite din plin.

“Eu m-am lămurit, nu este doar o percepția a mea, timpul chiar zboară. Clar, trebuie să valorificăm la maximum fiecare clipă, pentru că e ca și cum clipești de câteva ori din ploape și a mai trecut 1 an. Dar prima aniversare a Verei știu sigur că va rezista peste timp ca una dintre cele mai fericite amintiri. O petrecere ca-n povești de 3 zile și 3 nopți cu familia extinsă, adunați cu toții din Ardeal și Moldova s-o sărbătorească pe Vera Maria, fiica noastră venită pe lume în zi de sărbătoare”, a declarat aceasta , potrivit Spynews. 

Articole recomandate

Citeste si despre