Laura Cosoi, despre momentele neplacute din ultima luna de sarcina

/ / Modificat: 2020-07-27
Laura Cosoi, despre momentele neplacute din ultima luna de sarcina

Laura Cosoi va deveni in curand mamica pentru a doua oara. Pe blogul sau, actrita a marturisit ca trece printr-o perioada grea in ultima luna de sarcina si a vorbit deschis despre transformarile pe care le sufera corpul unei femei insarcinate! 

Laura Cosoi, care va deveni curand mama pentru a doua oara, vorbeste despre momentele mai putin placute din sarcina si transformarile pe care le sufera corpul unei femei gravide!

„Astazi vreau sa-ti vorbesc despre lucrurile pe care, de obicei, le trecem cu vederea in sarcina, nu ni se povesteste despre ele. Si iata care sunt: reflux, carcei, nopti nedormite, relatie stransa cu toaleta, te duci si din 5 in 5 minute, constipatie, stari de oboseala, somnolenta, amorteala, controale, dureri de sani, kg in plus, greutatea cu care respiri, dureri pe care trebuie sa le suporti pentru ca nu poti lua medicamente, disciplina cu care trebuie sa-ti iei vitaminele, analizele, uneori iti curge sange din nas, contractii, tu dormi, bebe danseaza, caldurile insuportabile pe timp de vara, in special, greturile, picioare umflate, stari de lesin (la inceput de sarcina), pofta scazuta de mancare in primul trimestru, foarte crescuta in ultimul, balonarea de la unele fructe sau legume crude, stari de anxietate, poate si frica, pentru ca nu stii ce urmeaza, ganduri peste ganduri ca poate nu esti suficient de pregatita, iesirea din starea confort, totul este dat peste cap, stari alambicate, dar peste toate domneste o euforie greu de descris.

Sunt momente cand te uiti in oglinda si, desi nu se mai proiecteaza imaginea cu care erai obisnuita, pot spune ca transformarile prin care trece corpul unei femei in sarcina sunt de departe cele mai fascinante din viata ei. Restul nici nu conteaza. De altfel, nu e obligatoriu sa te intalnesti cu toate simptomele descrise mai sus. Fiecare sarcina e unica, are particularitatile ei. Spre exemplu, la sarcina cu Rita am luat un numar mai mare de kilograme decat acum, respiram mai greu in ultimul trimestrul. Nu e cazul la cea de-a doua sarcina, cand constat ca nu mi s-au mai umflat nici mainile, nici picioarele, desi vremea a fost calduroasa. Pot sa port si inele, desi la prima sarcina am fost nevoita sa le scot”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Sursa: https://www.viva.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre