Laura Cosoi, criticata dur: "Ai avut curaj sa pui fotografiile, si needitate"

/ / Modificat: 2021-02-15
Laura Cosoi, criticata dur:

Laura Cosoi a starnit un val de reactii pe retelele de socializare dupa ce a postat pe Instagram cateva imagini needitate de la inceputul celei de-a doua sarcini. In fotografii, actrita apare in lenjerie intima, intr-o camera de hotel. 

"Camera de hotel, Constanta. Februarie 2020 in plin turneu cu spectacolul “Barza domnului ministru”. Eram insarcinata cu Vera, dar nu spusesem. Voi urca din nou pe scena maine, 12 februarie, doar ca o am pe Vera in brate. Emotie pura!”, a scris Laura pe Instagram.

laura cosoi

Fanii actritei au reactionat imediat. Unii au felicitat-o pentru curajul de a posta public imagini needitate, cu corpul sau natural.

laura cosoi

“Ce-mi place cum arati! Un corp de femeie neoperata, un corp de mama de un copil si viitoare mama de doi copii. O sa ajungem sa admiram la muzeu un corp normal de femeie. Eu una sunt satula de dosuri umflate cu pompa, mijlocele de viespe, buze cu care poti sa desfunzi toaleta si putreziciune a sufletului. Felicitari Laura, felicitari ca nu ai cazut prada plasticului si botoxului!”, i-a scris o admiratoare.

"Sincer, ai avut curaj sa pui fotografiile, si needitate! Te felicit!"

"Arata faptul ca esti sincera, nu vreo falsa care ar fi un oarecare "personaj " in media". Succes in cariera! Vreau foto de pe scena", a scris o admiratoare pe pagina actritei. 

Altii admiratori i-au scris insa ca aceste imagini nu ar fi trebuit publicate, sunt prea intime.

 “Acestea ar trebui sa ramana niste poze si amintiri, de suflet, personale....sunt momente in viata cand trebuie sa faci o diferenta intre personal si public... parerea mea. Eu cred totusi ca acestea sunt fotografii prea personale pentru a le arata tuturor”, au scris fanii.

"Treaba cu cearceafurile acolo si tu in lenjerie e cam cu .... Mesajul tau este distorsionat. Parerea mea este ca prea exagerezi cu naturalitatea. In viata de zi cu zi este ok, dar in lumea spectacolului si a retelelor de socializare nu e ok... Un pic de machiaj si de culoare nu- ti strica. Este o critica constructiva. Si mie imi place naturalitatea, dar nu o duc spre puncte extreme.

"De ce aceste poze????? Nu-si au rostul..."

"Eu inca ma intreb cum de in 2013 a fost desemnata cea mai sexy femeie"

"Puteai sa arati burta si daca purtai pantaloni...dar na..asta e...", au fost cateva dintre comentariile primite de Laura Cosoi. 

Sursa foto: Facebook/Instagram Laura Cosoi 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre