Laura Cosoi a visat cum il va chema pe cel de-al patrulea copil al ei

/ / Modificat: 2024-03-05
Laura Cosoi a visat cum il va chema pe cel de-al patrulea copil al ei

 

Laura Cosoi si sotul ei, Cosmin Curticapean, se pregatesc sa devina parinti pentru a patra oara. Actrita este insarcinata in aproape sase luni, iar familia lor urmeaza sa se mareasca vara aceasta. Vedeta stie deja sexul bebelusului, insa a ales sa nu il impartaseasca cu fanii ei, deocamdata. A povestit insa, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca a visat atat sexul copilului, cat si numele pe care il va purta acesta, inca de atunci cand a devenit mama pentru a treia oara.

Vedeta a spus ca, dupa nasterea celei de-a treia fetite, a stiut ca va mai avea inca un copil. Atat Laura Cosoi, cat si sotul ei, sunt foarte credinciosi si spun ca bebelusul i-a ales pe ei sa le fie parinti si ca a dat primele semne ca va veni in familia lor, inca de cand s-a nascut surioara lui.

"Stiam din ziua in care am nascut-o pe Lara daca vom mai face al patrulea copil, stiam sexul si numele, mi l-a spus. Asa incat nu am ales eu a patra oara, a ales copilul, Dumnezeu. Merg impreuna cu fetitele la biserica. Mergeam cu parintii la Iasi, la biserica romano-catolica, unde parintii mei s-au casatorit, acolo am fost si eu botezata. Cosmin m-a cerut in casatorie acolo. E un obicei al nostru, mi se pare ca acolo ne conectam toti", a povestit ea.

Chiar daca este insarcinata cu al patrulea copil, Laura Cosoi nu ia pauza de la televiziune, dimpotriva, s-a implicat intr-un nou proiect. Vedeta este gazda unei emisiuni de travel, care se difuzeaza saptamanal, la Antena Stars. Actrita a acceptat provocarea cu inima deschisa si a spus ca astepta de multa vreme o emisiune care sa i se potriveasca atat de bine si sa fie pe gustul ei.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi copil Laura cosoi mama

Articole recomandate

Citeste si despre