Laura Cosoi a ales numele celui de-al patrulea copil: "L-am visat"

/ / Modificat: 2024-02-24
Laura Cosoi a ales numele celui de-al patrulea copil:

 

Laura Cosoi este insarcinata si urmeaza sa aduca pe lume cel de-al patrulea membru al familiei. Vedeta a trecut prin momente dificile in ultima perioada, deoarece mama actritei s-a stins din viata inainte de Craciun. 

Laura a marturisit intotdeauna ca isi doreste o familie mare, iar acum dorinta i s-a indeplinit. Peste cateva luni va aduce pe lumea cel de-al patrulea copil. Desi a fost foarte discreta in privinta sarcinii si a facut anuntul destul de tarziu, Laura a dezvaluit recent ca a ales deja numele bebelusului. Ea nu a dat insa detalii despre sexul pe care il avea cel de-al patrulea copil al sau. 

"Mi-a spus numele"

Actrita a marturisit ca este o persoana foarte credincioasa si le-a invatat si pe cele trei fetite sa se roage si sa mearga la biserica. Numele celui de-al patrulea copil l-a ales tot in urma unui semn divin. 

„L-am visat. Mi-a spus numele. Stiam din ziua in care am nascut-o pe Lara, daca vom mai face al patrulea copil, stiam sexul si numele, mi l-a spus, asa incat, nu am ales eu a patra oara, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi.

A patra sarcina mai solicitanta 

Laura a marturisit ca aceasta sarcina a fost una mai grea, dar a avut parte de foarte mult sprijin din partea familiei. 

Ea s-a confruntat cu simptome mai acute ale sarcinii, precum oboseala si greata. 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi copil Laura cosoi mama

Articole recomandate

Citeste si despre