Larisa Dragulescu, activa pe site-urile pentru adulti, desi este insarcinata in 4 luni: "Sunt castiguri mari si nu am de ce sa renunt"

/ / Modificat: 2023-04-19
Larisa Dragulescu, activa pe site-urile pentru adulti, desi este insarcinata in 4 luni:

Larisa Dragulescu, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, isi continua activitatea pe site-urile destinate adultilor, precum Onlyfans, desi este insarcinata in 4 lun si jumatate. Mai mult, ea spune ca are acum si mai multe cereri, iar abonatii vor sa o vada insarcinata. 

„Eu activez în continuare pe Onlyfans, sunt câștiguri foarte mari și nu am de ce să renunț. Plus că este foarte ușor să fac câteva poze și videouri și să-mi intre banii. De aici am și cele mai multe venituri. Am în continuare și salonul de înfrumusețare, și imobilele închiriate, dar tot din platforma pentru adulți câștig cel mai mult, chiar mai bine decât înainte”, a mai spus fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

„M-am pregătit de dinainte de a rămâne însărcinată și am o arhivă cu fotografii pentru abonații mei, ca în cazul în care nu mă simt bine să am ce posta, dar oamenii vor să mă vadă cu burtică. Cererea este și mai mare acum decât înainte. Am rămas surprinsă să văd că oamenii sunt mai curioși acum să mă vadă cu burtică”, a adăugat Larisa.

Larisa Dragulescu a dezvaluit ca va deveni mamica de baiat si pune ca aceasta sarcina este diferita de cele doua dinainte, pentru ca acum are burtica mult mai mare. 

Însărcinată cu al treilea copil, Larisa Drăgulescu se mândrește cu sarcina, chiar dacă are mici neplăceri. „Vom avea un băiețel și suntem foarte bucuroși. Sunt însărcinată în patru luni și jumătate. Am patru luni și jumătate de sarcină, dar am burtica mare. Arată ca și cum aș fi însărcinată în vreo șase luni”, a mărturisit ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati femei insarcinate Vedete insarcinate

Articole recomandate

Citeste si despre