Laura Cosoi, o mamica curajoasa. Si-a trimis fiica cea mare la cresa in plina pandemie de coronavirus

/ / Modificat: 2020-10-08
Laura Cosoi, o mamica curajoasa. Si-a trimis fiica cea mare la cresa in plina pandemie de coronavirus

Laura Cosoi si-a trimis fiica cea mare la cresa in plina pandemiei de coronavirus. Chiar daca era insarcinata, actrita si-a dorit ca fiica Rita sa mearga in colectivitate, pentru a socializa si pentru a lega prietenii.

"Rita merge la cresa de la un an; evident ca in luna martie s-a pus stop, fiindca aceasta era regula pentru toata lumea, dar din 15 iunie ea a reluat cresa.Am fost extrem de curajoasa in ochii multor mamici sa o trimit inapoi in colectivitate, mai ales ca eram insarcinata, in ultimul trimestru, deci era de asteptat tocmai, sa elimin orice ocazie de a contracta vreun virus, nicidecum sa trimit copilul la cresa”, a explicat Laura pentru sursa Life.ro.

Cu toate acestea, Laura Cosoi priveste partea buna a lucrurilor. Ea isi doreste ca Rita sa fie obisnuita in colectivitate si sa socializeze. 

"Eu m-am gandit asa: cu Dumnezeu inainte!"

In plus, daca as fi privat-o pe Rita de cresa in ultimele luni de sarcina si primele luni de viata ale Verei era aproape inutil, fiindca oricum ar fi venit aceasta iarna, plina de viroze si semne de intrebare, deci o pauza de vreo 8 luni. Scenariul cel mai fericit ar fi fost ca Rita sa ajunga la cresa abia anul viitor, in martie. Or, ar fi fost un pret pe care nu am vrut ca fetita sa-l plateasca.Rita se simte foarte bine acolo, socializeaza, a evoluat foarte mult.

Iar eu sunt constienta ca e important pentru copil sa fie acolo; carenta de interactiune cu alti copii cred ca si-ar fi pus puternic amprenta asupra personalitatii ei. Si nu am vrut asta. Ma ajuta foarte mult si faptul ca sunt mai putini copii, este o cresa privata, e chiar in spatele casei, deci indiferent de ce s-ar intampla, eu sunt acasa”, a mai spus vedeta pentru sursa citata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre