Kate Middleton, destainuiri in premiera despre maternitate: "M-am simtit izolata"

/ / Modificat: 2020-01-30
Kate Middleton, destainuiri in premiera despre maternitate:

In timpul unei vizite la centrul pentru copii din Cardiff, Kate Middleton a facut cateva destainuiri despre momentele grele prin care a trecut dupa ce a devenit mama pentru prima oara. 

Ducesa a vorbit pentru prima data despre cum a trait in Anglesey, printul George era doar un bebelus, iar William lucra ca pilot si facea ture de noapte.

Destainurile lui Kate

"In primul an de maternitate, de-abia il nascusem pe George, iar William lucra inca la Search and Rescue, iar eu aveam un bebelus mic, mic in mijlocul insulei Anglesey," si-a inceput  Kaste destainuirea. 

"Eram atat de izolata, de rupta de lume, ma simteam singura. Nu aveam familia aproape, iar William facea ture de noapte. Atatea familii sunt raspandite acum. E mult mai greu sa te poti baza pe alte generatii pentru sustinere!," a adaugat Ducesa de Cambridge, potrivit hellomagazine.com.

Printul William si Kate Middleton au locuit in Anglesey, o insula din Wales, timp de trei ani, din 2010 pana in 2013, cand s-a nascut George, primul copil al cuplului. Cateva luni mai tarziu de la nasterea acestuia, ducii de Cambridge s-au mutat la Anmer Hall, in Norfolk, pentru ca William fusese transferat la East Anglia Air Ambulance.

Acestia au locuit la Norfolk pana dupa nasterea fetitei lor, printesa Charlotte, care a venit pe lume in 2015.In 2017, toti cei patru membri ai familiei regale britanice s-au mutat la Palatul Kensington, in Londra, pentru ca George sa inceapa scoala in capitala si ca parintii lui sa se poata dedica mai bine sarcinilor regale.

Sursa: hellomagazine.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton Maternitate

Articole recomandate

Citeste si despre