Kate Middleton „desfiinteaza” educatia pe care Printesa Diana le-a dat-o lui William si Harry

/ / Modificat: 2023-03-04
Kate Middleton „desfiinteaza” educatia pe care Printesa Diana le-a dat-o lui William si Harry

Kate Middleton a fost comparata in repetate randuri cu Printesa Diana. Privirile atintite mereu asupra sa au remarcat cand a purtat tinute similare cu cea care i-ar fi fost soacra si au evidentiat mereu faptul ca actuala printesa de Wales obisnuieste sa poarte bijuteriile Dianei. Asemanarile dintre cele doua nu au scapat de ochiul vigilent al celor care urmaresc cu atentie Familia Regala britanica. Si totusi, cand vine vorba de parenting, Kate se pare ca nici nu vrea sa auda de strategiile Printesei Diana.

Este bine stiut faptul ca toti copiii din Familia Regala a Marii Britanii au parte de o educatie aleasa si trebuie sa respecte o eticheta stricta. E valabil in special in cazul copiilor din linia directa a descendentei la tron. Kate Middleton este mereu atenta ca printul George (9 ani), printesa Charlotte (7 ani) si printul Louis (4 ani) sa respecte aceste reguli stricte, chiar daca incearca sa nu le rapeasca din copilarie. Ea nu ar accepta niciodata ca nepotii Regelui Charles al III-lea sa aiba parte de educatia si libertatea pe care le-a acordat-o, la vremea sa, Printesa Diana sotului ei, printul William, si fratelui său Harry.

Printesa Kate pune mare pret pe timpul petrecut in familie, obisnuieste sa gateasca impreuna cu cei mici, insa toata distractia lor se petrece in limitele unor reguli stricte. Copiii cu „sange albastru” nu au parte de micile placeri vinovate ale copiilor obisnuiti si nici macar William, care a gustat putin din ele datorita regretatei sale mame, nu pare sa tina la acest lucru suficient de mult, incat sa isi convinga sotia sa mai faca unele concesii.

Ce facea Printesa Diana, dar Kate nici nu vrea sa auda

Printesa Diana a fost considerata mereu o rebela cand venea vorba de regulile Casei Regale. Tinea enorm ca fiii sai sa cunoasca si sa inteleaga viata oamenilor normali, asa ca nu ezita, spre exemplu, sa le faca mici placeri culinare mai putin „aristocrate”. Lady Di le servea mereu baietilor ce mancare isi doreau, indiferent de ora sau de zi.

Kate Middleton, in schimb, are un stil de parenting mult mai strict. O spune Tom Quinn, scriitorul regal, citat de Daily Mail, intr-o carte.

„Kate nu face niciun efort, spre deosebire de Diana, sa-si aduca copiii cu picioarele pe pamant. Nu vrea ca ei sa aiba o copilarie normala, cum si-a dorit Diana pentru William si Harry”, sustine Quinn, apreciind ca probabil Kate vrea sa evite ca, pe viitor, copiii sai sa ajunga „razvratiti” ca printul Harry.

In cartea scrisa de Tom Quinn, este citat un fost angajat de la palatul regal, care face dezvaluiri din culise:

„Dianei i-a facut placere sa incalce regulile. Ea voia sa scape e copilaria ei aristocratica, in timp ce Kate vrea sa scape de copilaria ei de clasa de mijloc. Nu-i plac burgerii si cartofii prajiti si nici nu ar visa sa-si duca copiii la un restaurant fast-food. In plus, ea nu comenteaza atunci cand greutatea imensa a activitatilor regale traditionale se rasfrange asupra copiilor ei”.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton copii Vedete copii Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre