Kate Middleton a dezvaluit care au fost primele cuvinte ale Printului Loius. Nu au fost "mama" sau "tata"

/ / Modificat: 2019-12-16
Kate Middleton a dezvaluit care au fost primele cuvinte ale Printului Loius. Nu au fost

Kate Middleton este o mama foarte dedicate si atasata de cei trei copii ai sai. Dar mai ales se bucura de clipele petrecute cu ei. Ea a marturisit ca mezinul Louis, care in aprilie va implini 2 ani de zile, a inceput sa vorbeasca.

Dar nu a spus cuvintele clasice "mama sau tata." Prima data el a pronuntat "Mary Berry," conform mirror.co.uk. Invitata la BBC pentru o editie de Craciun unde va gati alaturi de William si cheful Mary Berry, fosta jurata la emisiunea Bake Off, Kate a povestit ca Louis a invatat sa vorbească citind copertile cartilor din biblioteca. Intamplarea face ca pe raftul de jos, unde ajunge cel mic, se afla cartile de gatit ale lui Kate. Iar pe cele mai multe apre numele lui Berry.

"Copiii sunt fascinati de fete, iar fata ta e pe toate cartile mele de gatit. Te-ar recunoaste imediat," i-a spus ducesa de Cambridge lui Berry, la emisiunea BBC. 

Kate, pasionata de gatit

Kate Middleton este pasionata de gatit. Ea a facut cursuri pentru a invata sa le faca cele mai bune mancaruri celor trei micuti ai sai. Inainte de casatorie, ea a avut chiar si o cofetarie impreuna cu fratele sau. De aceea, ea si printul William vor fi invitati la emisiunea de Craciun a lui Mary Berry, alaturi de fiul lor cel mare, George (6 ani), si de fiica lor, Charlotte, (4 ani). Ei vor gati pentru organizatii de caritate, dar si pentru soldatii care sunt de serviciu in ziua de Craciun. 

Mary Berry e unul dintre cei mai faimosi chefi din Marea Britanie, iar la 84 de ani inca apare la emisiuni si gateste intens. Ea si ducesa sunt prietene de sase ani, cand s-au intalnit la un eveniment de caritate pentru copii, unde au gatit impreuna.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton Primele cuvinte

Articole recomandate

Citeste si despre