Kate și William nu isi rasfata copiii de Craciun. Vor sa ii tina cu picioarele pe Pamant. Ce cadouri vor primi

/ / Modificat: 2023-12-09
Kate și William nu isi rasfata copiii de Craciun. Vor sa ii tina cu picioarele pe Pamant. Ce cadouri vor primi

In ciuda bogatiei lor uriase, printul William si Kate Middleton doresc sa ii tina pe cei trei copii "cu picioarele pe pamant" atunci cand vine vorba de cadourile de Craciun, potrivit unui expert regal.

In fiecare an, familia regala se aduna la Sandringham pentru perioada festiva, printul si printesa de Wales ducandu-i pe printul George, printesa Charlotte si printul Louis la Anmer Hall din apropiere.

Cadourile sunt deschise in Ajunul Craciunului, o traditie germana care a fost incorporata in sarbatorile familiei regale de catre Regina Victoria si Printul Albert.

Intr-un interviu pentru OK! expertul regal Jennie Bond a impartasit: "Cred ca William si Kate sunt foarte dornici sa-si tina copiii cu picioarele pe pamant, deci sa nu-i rasfete prea mult de Craciun.

Dar ce parinte poate rezista, daca banii sunt disponibili?

"Cadourile vor fi probabil alese pentru a-i distra afara, in aer liber, mai degraba decat pentru a-i tine lipiti de un ecran."

Expertul regal Phil Dampier a declarat pentru Fabulous ca la Sandringham cadourile de familie sunt expuse pe mese atent etichetate.

"Toate cadourile sunt asezate cu grija pe mesele de sevalet acoperite cu panza, cu o carte cu numele care marcheaza teancul de cadouri al fiecarui membru al familiei.

"Apoi, asa cum monarhul a facut de cand regina Victoria a initiat prima data traditia germana de a deschide cadourile in Ajunul Craciunului, regele va da semnalul pentru ca toata lumea sa se arunce in ele.

"Copiii primesc cadouri serioase, uneori chiar si cai sau arme, dar adultii impart cadouri in gluma, care valoreaza foarte putin."

Cand vine vorba de cadouri personale de la parintii lor, George, Charlotte si Louis "adora sa isi deschida cadourile acasa inainte de a se juca cu verisorii lor in haosul din casa mare".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton copii Educatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre