Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol, merge deja la gradinita, la doar 2 ani!

/ / Modificat: 2023-10-17
Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol, merge deja la gradinita, la doar 2 ani!

Smiley si Gina Pistol si-au dorit enorm sa devina parinti, iar visul lor a devenit realitate in 2021, cand prezentatoarea tv a adus pe lume o fetita, Josephine. Micuta are deja 2 ani si a inceput deja sa mearga la gradinita. Tatal ei este cel care o duce dimineata.

Intr-un interviu pentru Ciao.ro, Smiley a marturisit ca, desi are un program extrem de incarcat si abia reuseste sa doarma, atunci cand este acasa, el este cel care o duce pe Josephine la gradinita.

„Da, dorm. Nu dorm cat toata lumea, dorm un pic mai putin, dar deocamdata reusesc totusi sa o duc pe fii-mea la gradinita. Deocamdata am dus-o doar de 2 ori, ca doar de 2 ori a fost, dar deocamdata pot. Cand sunt acasa, da”, a spus artistul.

Desi Gina Pistol a renuntat la proiectele in televizune pentru a se ocupa full-time de Josephine, Smiley nu poate renunta la muzica. Artistul a marturisit de nenumarate ori ca nu poate sta sub nicio forma fara muzica, pe care o considera o manifestare pura a creativitatii.

„Eu am zis ca muzica e o manifestare foarte pura a creativitatii umane si dansul e lasat cumva de Dumnezeu ca sa ne readuca aminte sa ne mai jucam. E foarte interesant.

Pentru noi, toamna este foarte aglomerata. Pentru mine si mai aglomerata, pregatesc niste lansari noi, si internationale, si nationale. Avem niste colaborari internationale foarte mari, despre care nu pot sa vorbesc acum. Pe care le veti afla cand vor aparea. Adica dupa Rita Ora, James Blunt, James Carter, mai urmeaza niste chestii foarte interesante, poate si mai interesante de atat”, a marturisit Smiley, potrivit VIVA!.

De ce Gina Pistol nu vrea sa angajeze bona pentru fiica ei

Gina Pistol si Smiley au preferat sa se ocupe singuri de Josephine, astfel ca nu au vrut sa angajeze o bona. Cei doi se bucura de ajutorul parintilor lor si al unei doamne de incredere, care sta cu micuta atunci cand parintii sunt ocupati cu filmari sau cu diverse proiecte.

Gina spune ca nu a dorit bona pentru cea mica fiindca isi doreste sa ii fie alaturi acesteia in fiecare clipa si sa nu piarda niciun moment important din dezvoltarea ei:

„Daca vrei sa iti cresti copilul sanatos, ca asa puteam sa il pasez unei bone, la bunici si imi vedeam de viata si vreau sa imi cresc copilul sanatos. Sa nu fiu inteleasa gresit. Am ajutor, dar atunci cand am de filmat ceva sau cand am de facut cateva drumuri si chiar nu pot sa stau cu copilul, vine cineva si ma ajuta. Atunci cand sunt acasa, ma joc cu ea, ne imbratisam, adica chiar si atunci cand sunt acasa nu vreau sa imi ignor copilul”, a spus Gina Pistol, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

  • Surse: ciao.ro, viva.ro, spynews.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre