Jorge a recunoscut de ce si-a inselat sotia. Cum si-au "reparat" viata de familie

/ / Modificat: 2023-07-24
Jorge a recunoscut de ce si-a inselat sotia. Cum si-au

Jorge este casatorit de 10 ani cu Ramona Prodea, impreuna cu care are un baietel. Chiar daca in prezent formeaza o familie fericita, artistul si sotia lui au trecut, la un moment dat, prin momente dificile. Cantaretul a recunoscut recent ca i-a fost infidel partenerei sale, dar a povestit si cum si-au reparat relatia de cuplu.

Jorge este perceput de fani drept un familist convins. Inainte de a forma un cuplu cu actuala lui sotie, artistul a fost casatorit cu Alina Laufer, de care a divortat in 2012 si cu care are o fiica. De cand a cunoscut-o pe Ramona Prodea, actuala lui sotie, cei doi au avut parte si de provocari in relatie. Inainte de a se naste baietelul lor, Jorge si partenera lui au traversat si perioade mai dificile. Invitat in emisiunea EGO Life by Dana Savuica, Jorge a povestit ca i-a fost infidel sotiei lui, intr-o perioada in care relatia lor nu mergea ca pe roate. Au reusit pana la urma sa isi salveze relatia, mergand la terapie, atat separat, cat si impreuna. Astfel au reusit sa aiba o casnicie fericita si sa creeze un mediu sanatos in care sa se dezvolte baietelul lor.

„Eu nu mai condamn pe nimeni, mai ales ca am facut-o si eu, dar mai ales ca fiecare avem experientele noastre care ne maturizeaza. Majoritatea femeilor sunt cele care au fost inselate si mai nou barbatii spun ca femeile sunt cele care inseala. Mesajul meu pentru voi este ca nu este despre voi. Barbatii nu inseala pentru ca nu sunteti frumoase, minunate, isi cauta validarea, este vorba despre el. Este imatur si isi cauta maturitatea. Cand te respecti, nu mai ranesti pe altcineva”, a povestit Jorge, in emisiunea Danei Savuica.

Jorge a vorbit si despre copilaria lui

Artistul si-a adus aminte de copilaria lui si de anumite lucruri care l-au urmarit toata viata. In viata sa de parinte, Jorge incearca sa le ofere copiilor sai o educatie cat mai buna, insa este constient ca si ei, la randul lor, vor avea anumite traume.

„Am crescut intr-o familie in care tata era profesor de engleza, in timpul liber canta si la nunti, si mama bugetara la judecatorie. Era grefier. Am trait in casa de bugetari in care a trebuit sa supravietuiesc in dorinta mea de a fi bogat. Cand eram mic inchideam ochii si visam bani multi in camera. Eu asta vizualizam. Aveam vreo 5-6 ani si ma chinuiam sa cobor de pe banii astia multi ca sa ies din dormitor. Dar nu stiu sa spun de unde”, a povestit Jorge, in emisiunea Ego Life.

„Practic, copiii vor trai mereu in traume ca nu le-ai acordat suficient timp pentru ca ai plecat sa faci suficienti bani pentru ei, daca ai fost acasa si le-ai oferit timp spun: Uite ce au prietenii mei. Asa ca niciodata nu este bine si trebuie sa ne acceptam ca parinti asa cum suntem si sa-i lasam pe copii sa obtina ce vor ei”, a mai spus artistul.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Familie fericita

Articole recomandate

Citeste si despre