Jean Gavril va fi din nou tatic! Modul inedit prin care le-a dat vestea fanilor

/ / Modificat: 2023-11-23
Jean Gavril va fi din nou tatic! Modul inedit prin care le-a dat vestea fanilor

Jean Gavril, fost concurent la America Express, a facut o postare emotionanta pe conturile sale de socializare, in urma cu cateva zile. Artistul a anuntat ca el si sotia lui, Bianca, vor deveni parinti pentru a doua oara. Artistul a publicat doua fotografii cu el si partenera lui de viata, alaturi de un mesaj special.

„Suntem foarte entuziasmati sa ne intoarcem in Paris, impreuna, acolo unde povestea noastra a inceput in urma cu 11 ani. Suntem si mai entuziasmati ca ceea ce atunci pareau doar vise, acum chiar le traim si inca mai mult decat ne-am fi imaginat. Intre timp am devenit si soti, avand-o pe Evita am devenit si parinti, iar viata noastra urmeaza sa se schimbe din nou, pentru ca asteptam sa vina al doilea copil in familia noastra ❤️”, a scris cantaretul la postarea pe care a facut-o pe pagina de Instagram.

Jean Gavril si Bianca Gavrila, mai au o fetita, Eva Marina, care a implinit doi anisori pe 26 septembrie 2023. Cei doi au aflat ca vor deveni din nou parinti pe 1 septembrie, inainte sa mearga la o nunta. Bianca a marturisit ca sarcina a fost una planificata si ca micuta Eva a reactionat extrem de natural cand a aflat ca va deveni surioara.

„Eva a reactionat super natural. A spus "da" ca si cum ea stia deja si ca i se pare normal sa am un bebe in burtica. Ce-i drept, de cand avea Eva un an, au mai tot aparut printre prietenele mele fete cu bebei in burtici si cred ca deja o ia ca atare. Se joaca cu burtica si mai vorbeste cu bebe din cand in cand, mai ales cand trebuie sa doarma”, a marturisit sotia lui Jean Gavril, pe Instagram.

bianca gavrila, sotia lui jean gavril, si fiica lor, eva

Bianca a mai dezvaluit ca sarcina are aproximativ 15 saptamani si ca bebelusul va veni pe lume, cel mai probabil, in luna mai.

„Bebe vine candva in luna mai. Doar ce am trecut de primul trimestru. Am avut greturi, dar fara varsaturi, desi eram foarte aproape. Oboseala, spre deosebire de prima sarcina, de data aceasta nu am avut luxul sa zac. Cumva trebuia sa imi revin. Reflux gastro-esofagian pe care l-am avut si la Eva toata sarcina. O diferenta mare este faptul ca la Eva mi-am dat seama imediat ca sunt insarcinata pentru ca deja apareau schimbari de tot felul la sani”, a explicat Bianca Gavrila, pe Instagram.

bianca gavrila, sotia lui jean gavril

Jean Gavril si Bianca formeaza un cuplu de mai bine de 11 ani. S-au cunoscut in liceu si s-au casatorit in toamna anului 2019, dupa patru ani au fost nevoiti sa traiasca o relatie la distanta, fiindca Bianca si-a dorit sa urmeze o facultate in strainatate.

In septembrie 2021 cei doi au devenit parintii unei fetite adorabile, Eva Marina.

  • Surse: instagram.com, facebook.com
  • Foto: instagram.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata copii Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre