Iubita lui Codin Maticiuc a nascut in SUA. Va primi fetita cetatenie americana?

/ / Modificat: 2022-10-11
Iubita lui Codin Maticiuc a nascut in SUA. Va primi fetita cetatenie americana?

Ana Pandeli l-a facut tatic pentru a doua oara pe Codin Maticiuc. Cea de-a doua fetita a cuplului, Ilinca, a venit pe lume intr-o zi speciala, 10.10. Nici locul ales de parintii ei pentru nasterea micutei nu este unul oarecare. Iubita lui Codin Maticiuc a ales sa nasca peste Ocean, la fel ca in urma cu trei ani si jumatate.

Ilinca, cea de-a doua fetita a cuplului Codin Maticiuc - Ana Pandeli, s-a nascut. Fericitul tatic a dat vestea pe retelele sociale, la doar doua zile dupa ce anuntase ca micuta urmeaza sa se nasca si ii dedicase o scrisoare pe social media. Acum, actorul a publicat o imagine in care apare alaturi de iubita lui si fetita lor nou-nascuta, si a scris in dreptul ei:

„Stati linistiti: a venit Ilinca. O sa faca aceasta lume putin mai buna si Romania mai frecventabila. Simt eu, cu inima mea de tata.”

Micuta Ilinca a venit pe lume in Statele Unite, la fel ca sora ei, Smaranda. Cu doar o zi inainte ca iubita lui sa nasca, Codin a filmat-o pe Ana Pandeli in timp ce alerga intr-un parc din Los Angeles. Pasionata de sport, Ana a ramas activa pana in ultima zi a sarcinii, iar acest lucru a ajutat-o sa nu acumuleze multe kilograme in plus pe parcursul celor noua luni.

Cuplul a ales ca ambele fetite sa se nasca peste Ocean, pentru a primi cetatenie americana. Ilinca este, asadar, cetatean american inca din prima zi de viata. Nici data aleasa de cei doi parinti pentru venirea pe lume a fetitei lor nu este una la intamplare. Codin Maticiuc a postat pe Instagram o imagine cu datele de nastere ale celor trei copii: baiatul pe care iubita lui il are dintr-o relatie anterioara este nascut pe 09.09.2010, Smaranda este nascuta pe 04.04.2019, iar Ilinca a venit pe lume pe 10.10.2022.

Codin Maticiuc a primit o multime de reactii pe retelele sociale, dupa ce a devenit tata pentru a doua oara. Prima imagine din maternitate cu el, proaspata mamica si fetita lor a adunat zeci de mii de like-uri si sute de mesaje de felicitari din partea celor care il urmaresc. Printre cei care i-au felicitat pe proaspetii parinti se numara si numeroase vedete. Delia, Catrinel Menghia, Ana Morodan, Nicole Cherry, Mario Fresh, Giulia, Emil Rengle, Theo Rose, Anghel Damian, Speak, Bogdan Vladau, Dan Capatos si Adelina Pestritu i-au comentat lui Codin la postare.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre