Iti aduci aminte de Omar Arnaout, pustiul care a uimit cu vocea lui de aur? Cum arata acum, la 21 de ani

/ / Modificat: 2021-07-06
Iti aduci aminte de Omar Arnaout, pustiul care a uimit cu vocea lui de aur? Cum arata acum, la 21 de ani

Omar Arnaout a facut furori in urma cu cativa ani, cand a aparut pentru prima oara la Next Star. Acum, pustiul cu voce de aur care a castigat Next Star s-a transformat radical. Nu il mai recunosti. 

Omar a castigat show-ul de la Antena 1 pe vremea cand avea doar 13 ani. A facut senzatie atunci cu vocea lui. Acum, Omar este student la Conservator, unde a fost admis cu nota 9.25. 

Dupa ce s-a facut cunoscut, Omar a ajuns celebru si in alte tari, in special in tarile arabe, unde se bucura de o mare notorietate. S-a intretinut singur de mic, iar melodiile sale au devenit rapid hituri. 

In prezent, Omar Arnaout planuieste sa rupa topurile din Romania in colaborare cu Alex Velea. 

”Eu, cand ma gandesc la copilarie, imi aduc aminte exact de acelasi mediu in care ma invart si acum, iar acesta este un privilegiu foarte mare la noi in tara, sa nu te pierzi si sa ramai constant. Tocmai de aceea muncesc in fiecare zi. Cant de la 8 ani. Primul meu contact cu scena la TV a fost Next Star, care mi se pare oricum extraordinar de mult. Am lasat-o mai rar cu treaba asta mai comerciala de piese, emisiuni. Am preferat sa imi sacrific anii aia ca sa nu ii regret pe cei de acum.

Urmatorul upgrade pe care mi l-am dat s-a intamplat chiar recent, cand am intrat in echipa GoldenBoy Society. Totul s-a intamplat printr-o cunostinta comuna, eu cu Alex ne mai stim pentru ca am fost privilegiat sa umblu pe scena si sa cunosc foarte multi oameni. Eu, fiind pusti, era o mandrie pentru mine. Alex e un iubitor al stilului pe care il interpretez si s-a intamplat in vacanta de vara”, a spus Omar la Antena Stars.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre