Irina Fodor, anunt ingrijorator despre fiica ei: „Am trecut printr-o internare in spital”

/ / Modificat: 2022-08-11
Irina Fodor, anunt ingrijorator despre fiica ei: „Am trecut printr-o internare in spital”

Irina Fodor s-a intors recent de pe continentul american, acolo unde au avut loc filmările pentru noul sezon America Express. Frumoasa prezentatoare nu a apucat sa-si traga bine sufletul dupa cele doua luni intense petrecute la filmari, ca a avut de-a face cu alte provocari. Ramasa singura cu fiica ei acasa, dupa ce Razvan Fodor a plecat, la randul sau, sa filmeze pentru un alt proiect de televiziune, Irina a ajuns la spital cu fiica ei.

Prezentatoarea TV a profitat de faptul ca au reusit sa plece, in sfarsit, toti trei intr-o binemeritata vacanta si si-a pus la curent fanii de pe internet cu ce a mai facut in ultima perioada. Dupa ce s-a intors din America, Irina Fodor a ramas acasa cu fiica ei, pentru ca sotul sau a plecat si el intr-o deplasare in interes profesional. Razvan Fodor a filmat la Bacau, pentru noul sezon Splash! Vedete la apa.

Momente delicate pentru Irina Fodor

In timp ce se afla acasa cu fiica ei in varsta de 11 ani, Irina Fodor a trecut prin clipe dificile, dupa ce micuta a avut nevoie de o internare in spital. Vedeta a mentionat episodul pe Instagram, insa nu a dat detalii despre problema care a trimis-o la camera de garda cu fetita ei. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar Diana Fodor a bifat apoi o experienta pozitiva si emotionanta: prima tabara din viata ei.

„Cu copilul am trecut printr-o internare in spital, o furtuna emotionala ce a trebuit gestionata cu delicatete si prima tabara din viata ei. Cu Luna printr-un set de analize si verificari. O vizita-fulger la Buzau ca sa imi vad bunicile si parintii si sa ma asigur ca toata lumea e bine, sanatoasa. Si altele, marunte, dar care cereau rezolvare rapida. Fodorica a incheiat proiectul vineri, copilul s-a intors din tabara sambata noapte, iar ieri ne-am urcat in masina si efectiv am rupt usa. Suntem toti, suntem bine si o sa tragem vacanta asta in piept cu toata forta. Va pupam si va imbratisam”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Cei trei sunt, asadar, bine in present. Familia s-a reunit si se bucura de prima vacanta in formula completa de vara aceasta.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre