Irina Deaconescu a dezvaluit sexul bebelusului. Cristi Manea este in culmea fericirii

/ / Modificat: 2022-02-03
Irina Deaconescu a dezvaluit sexul bebelusului. Cristi Manea este in culmea fericirii

Irina Deaconescu si Cristi Manea se pregatesc sa devina parinti pentru a doua oara. Cei doi formeaza un cuplu de patru ani si au deja o fetita.

Irina este insarcinata in sapte luni si se apropie cu pasi repezi de marele eveniment in care familia acestora se va mari. Recent, vloggerita le-a spus fanilor din mediul online sexul bebelusului. Cei doi vor mai avea o fetita.

"Ieri am fost la doctor, bebe ste super bine, are un kilogram jumatate. Sunt insarcinata astazi in 30 de sapatamani, nici mie nu imi vine sa cred, sarcina este destul de mare. Preconizam noi ca o sa nasc undeva in finalul lunii martie, inceputul lunii aprilie. O sa nasc un bebe in zodia berbec(…)O sa avem inca o fetita! Sunt foarte fericita, pentru ca deja stiu cum e sa ai o fetita. Victoria o sa aiba o cea mai buna prietena", a spus Irina Deaconescu.

Irina este incantata sa devina mamica pentru a doua oara si spera ca micutele sa fie cele mai bune prietene. Pe de alta parte insa, ii este frica de reactia micutei Victoria. 

"Fizic sunt bine, psihic am foarte multe emotii. Nu stiu cum o sa fie, cum o sa reactioneze Victoria. Ma bucura faptul ca este iubitoare, mangaie alti copii. O sa nasc tot aici in Cluj, unde am nascut-o si pe Victoria, tot prin cezariana. Eu zic ca seamana perfect cu Victoria, din ce am vazut la ecograf", a spus Irina Deaconescu pe internet. 

FOTO: wowbiz.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre