Irina Columbeanu, gest superb pentru tatal ei, dupa ce acesta a ajuns la azil

/ / Modificat: 2023-10-17
Irina Columbeanu, gest superb pentru tatal ei, dupa ce acesta a ajuns la azil

Irinel Columbeanu traverseaza o perioada dificila, atat din punct de vedere al sanatatii, cat si financiar. Fostul afacerist s-a internat recent intr-un azil, pentru a fi ingrijit cum trebuie, insa a recunoscut ca o duce foarte rau cu banii si ca traieste din ajutorul unor prieteni. Irina Columbeanu, fata pe care o are din casatoria cu Monica Gabor, nu a ramas indiferenta la problemele tatalui sau si i-a trimis bani in cont.

Adolescenta, care este inca eleva, locuieste de cativa ani buni peste Ocean impreuna cu mama ei si cu partenerul acesteia, Mr. Pink. Irina are rezultate deosebite la scoala si primeste si bursa, iar din banii ei de buzunar i-a trimis tatalui sau 200 de dolari. Chiar daca suma nu acopera cheltuielile lunare la azil ale lui Irinel Columbeanu, gestul simbolic al fetei l-a emotionat pe fostul milionar pana la lacrimi.

Irina Columbeanu a locuit cu tatal sau, in Romania, in primii ani dupa divortul parintilor ei. Ulterior, mama sa l-a convins pe Irinel Columbeanu sa o lase pe Irina sa se mute in America, pentru a avea acces la scoli mai bune si la mai multe oportunitati. Fostul afacerist si-a dat acordul, iar fiica sa locuieste de cativa ani buni cu mama ei, partenerul acesteia si baiatul lui, in Malibu. Irina, care are in prezent 17 ani, are rezultate remarcabile la scoala si face si munca voluntara. Matusa ei, Ramona Gabor, spunea intr-un interviu acordat in urma cu cateva luni ca Irina apare chiar si in presa locala, datorita rezultatelor ei.

„Irina e mare, e foarte desteapta, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasa si inalta. Locuieste in Malibu si invata foarte bine. Are o minte… wow! E desteapta familiei. Apare chiar si in ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat. Se implica in tot felul de proiecte extrascolare. Le face pe toate si uneori simt ca e un om mare. Si ei ii place sa faca yoga. E pasionata si de partea asta spirituala”, a spus Ramona Gabor, in urma cu ceva timp.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Tata de fata

Articole recomandate

Citeste si despre