Irina Columbeanu a revenit, dupa ce tatal ei sustinea ca este ingrijorat. Ce mesaj a transmis

/ / Modificat: 2021-08-01
Irina Columbeanu a revenit, dupa ce tatal ei sustinea ca este ingrijorat. Ce mesaj a transmis

Despartirea dintre Monica Gabor si Mr. Pink l-a pus pe jar pe Irinel Columbeanu. Dupa ce in presa au aparut informatii despre despartire, Irinel Columbeanu a incercat fara succes sa o contacteze pe fosta lui sotie sau pe fiica lor, Irina.

Au urmat zile intregi in care Irinel nu a stiut nimic despre cele doua. Cu toate acestea, fiica lui Irinel Columbeanu a reaparut in mediul online. Fanii acesteia au sesizat imediat faptul ca micuta pare trista in poza postata pe Instagram.

Monica si Irina Columbeanu se afla acum in Dubai, alaturi de Ramona Gabor, sora acesteia.

Reaparitia Irinei Columbeanu pe Instagram a dus la numeroase reactii din partea fanilor ei. Unii erau fericiti ca aceasta este din nou activa, dupa o lunga absenta. Altii au observat tristetea din ochii acesteia. Au pus asta pe seama despartirii mamei sale de Mr. Pink. Un alt motiv de tristete al micutei ar putea fi faptul ca toate videoclipurile postate de aceasta pe canalul ei de YouTube au fost sterse. Irina avea peste 350.000 de abonati.

Irinel Columbeanu, ingrijorat ca cele doua sunt de negasit

Irinel Columbeanu era extrem de ingrijorat ca nu poate da de fosta sotie si de fiica lui.

“Nu am mai vorbit deloc cu Monica dupa ce s-a aflat vestea. M-am gandit mult la chestia asta, ma framanta situatia in sine!

Nu am inca un program stabilit pentru vara aceasta cu fetita. Eu nu cred ca este nevoie sa o ajute cineva pe Monica in aceasta situatie, ea o sa se descurce singura din cate o cunosc. Nu este vorba de ambitie de fier in aceasta situatie, Monica este o femeie foarte temperamentala.

Eu cat ii cunosc pe amandoi, pentru ca l-am cunoscut si pe Mr.Pink, o sa se inteleaga si o sa se impace. Deci daca ai o femeie temperamentala langa tine si esti un barbat destept, nu ai cum sa nu te intelegi. Mi se pare ca se face o furtuna intr-un pahar de apa.

Ei si-au dat un reset la relatie pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu imi fac griji ca ei doi se vor separa”, a declarat acesta pentru playtech.ro.

Care este, de fapt, motivul despartirii dintre Monica si Mr. Pink

Despartirea dintre Monica Columbeanu si Mr. Pink i-a luat pe toti prin surprindere. Asta, deoarece cei mai multi dintre fanii vedetei credeau ca duce o viata lipsita de griji si este extrem de rasfatata de iubitul ei.

Lucrurile insa erau exact invers. Potrivit prietenilor Monicai, se pare ca Mr. Pink nu o lasa sa faca nimic. Nici la salon nu ii permitea sa mearga, iar toate cumparaturile le facea exclusiv online.

„Era monitorizata in permanenta. Avea voie sa faca cumparaturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zona, unde Mr. Pink cunostea pe toata lumea”, a declarat unul dintre apropiatii vedetei, pentru playtech.ro.

Mr. Pink, bolnav de gelozie

Mai mult decat atat, fostei sotii a lui Irinei Columbeanu, nu i se permitea sa aiba musafiri, si nici sa vina in Romania. „Ea nu avea menajere in casa, facea singura toata treaba si nu avea voie sa primeasca musafiri.

Inainte ca Irina sa se mute in America, ea putea pleca sa o viziteze doar cu acordul iubitului, care stia fix la cat decoleaza si aterizeaza avionul si tot ceea ce face Moni din momentul in care ajungea in Romania. Dupa ce fetita a venit la ea, nu a mai avut voie sa mearga in tara sa natala”, a mai adaugat acelasi apropiat, pentru sursa citata.

Sursa foto: libertatea.ro, instagram.com

Articole recomandate

Citeste si despre