Ioana Ginghina dezvaluie de ce se cearta mereu cu fiica sa adolescenta

/ / Modificat: 2023-03-02
Ioana Ginghina dezvaluie de ce se cearta mereu cu fiica sa adolescenta

Ioana Ginghina a declarat in reptate randuri ca are o relatie speciala cu fiica sa, Ruxi. Totusi, actrita a recunoscut ca au si momente mai tensionate, mai ales de cand fata ei este adolescenta.

Ioana Ginghina este o mama relaxata, iar relatia sa cu Ruxi se bazeaza pe incredere. Actrita nu vrea sa fie acea mama care pune presiune pe copilul ei pentru notele de la scoala sau cu tot felul de suspiciuni tipice pentru parintii de adolescente. Dei se inteleg foarte bine, exista, totusi, o linie peste care Ioana Ginghina nu asteapta ca Ruxi sa treaca, iar aceasta este legata de haine.

Orice adolescenta incepe sa isi doreasca tot felul de haine si sa fie mult mai atenta la tinuta ei. Apare, in cele mai multe cazuri, conflictul intre generatii si totul se lasa adesea cu certuri aprinse. Totusi, Ioana Ginghina nu are probleme cu Ruxi din cauza gusturilor vestimentare sau a brandurilor pe care si le doreste in garderoba. Problema este, din contra, ca au cam aceleasi preferinte la haine, iar Ruxi s-a obisnuit să se „serveasca” din dressingul actritei:

„Ruxi nu are chestia asta cu firmele, dar a inceput sa ia hainele mele si innebunesc.  Eu am, probabil, o buba la creier si imi place ca ce este al meu sa fie al meu. Cand o vad ca ia ceva, ii spun sa il ia de tot. Dar ea nu vrea doar sa poarte o data. „Ea nici nu stie sa le poarte, mai ales incaltari. Mi le strica!”

Ioana Ginghina a mai spus, pentru EGO.ro, ca vrea să fie o mama cat se poate de deschisa si nici nu vrea sa auda de aplicatii prin intermediul carora sa-si urmareasca fiica:

„Am vazut de curand o bucatica dintr-un podcast cu Anamaria Prodan, in care se vorbea despre asta. Atunci mi-am zis ca bine ca nu am instalata aplicatia asta, ca nu avea nici fostul, nici nimeni, ca uite unde se ajunge, cine stie ce scandal in familie iesea”

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mamici celebre Copii celebri Vedete mamici Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre