Ioana, fiica lui Madalin Voicu, a nascut prematur, chiar in Vinerea Mare “A fost operatie complicata”

/ / Modificat: 2022-04-22
Ioana, fiica lui Madalin Voicu, a nascut prematur, chiar in Vinerea Mare “A fost operatie complicata”

Ioana Voicu, fiica lui Madalin Voicu, a nascut prematur in Vinerea Mare. Tanara a adus pe lume o fetita. Din fericire, atat Ioana cat si fiica acesteia se simt bine. Ioana Voicu a facut primele declaratii despre nasterea prematura. Potrivit acesteia, totul a ainceput cu o femoragie din cauza careia a ajuns de urgenta la medic. Dupa un consult, acestia au decis ca este timpul ca micuta sa vina pe lume. Din fericire, chiar daca a nascut prematur, fetita este bine.  

Intrebata de catre reporterii Antena Stars cum se simte, Ioana a dat primele delcaratii despre starea ei si a micutei.

„Binisor…A fost mai greut, dar a trecut. Nu trebuia sa se nasca acum…Este prematur, putin, nu exagerat. Totul a fost bine, nu ma asteptam.

Pur si simplu am avut o hemoragie si am ajuns de urgenta la spital. Ma gandeam ca se intampla dupa Paste, cel putin… Fetita este bine, mananca, doarme, este sanatoasa, i s-au facut toate analizele, totul este bine”, a declarat Ioana Voicu la Antena Stars.

Cat despre starea ei, Ioana Voicu spune ca a trecut printr-o operatie mai complicata, deoarece pe langa cezariana, a suferit si o operatie de cauterizare a chisturilor ovariane.

„La mine, putin mai greu. A fost operatie mai complicata. Pe langa cezariana am mai avut o interventie. Sufar de endometrioza. A trebuit sa imi cauterizeze si cateva chisturi.

Recuperarea este putin mai dureroasa, dar cand o vad imi trece tot! Are sigur buzele mele, ceea ce este foarte bine! Pot sa spun ca este foarte dulce. Nu a iesit vanata, rosie, este pur si simplu o papusa!”, a mai declarat Ioana Voicu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre