Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, s-a mutat in Olanda si se intretine singura, la doar 21 de ani!

/ / Modificat: 2024-01-05
Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, s-a mutat in Olanda si se intretine singura, la doar 21 de ani!

Cabral este unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania. Dincolo de realizarile deosebite pe plan profesional, are si o familie foarte frumoasa. Este casatorit cu actrita Andreea Ibacka de aproape 13 ani si are doi copii cu aceasta, o fata si un baiat, pe Namiko si Tiago.

Cabral mai are o fiica de 21 de ani, Inoke, din mariajul cu Luana Mitran. De aproape trei ani, adolescenta locuieste in Amsterdam, unde lucreaza si merge la facultatea, fiind studenta la Stiintele Comunicarii. Se intretine singura, fara bani de la parinti.

„Inoke e plecata de 3 ani, facultatea acolo a inceput-o. Ii si place, se si dezvolta misto, a inteles foarte bine mersul si ritmul, e bine, e ce trebuie (...) Inoke face 21 de ani. Este, era studenta la Stiintele Comunicarii. Acum se gandeste daca merge mai departe sau daca ia o pauza si reia dupa aceea. Si-a gasit un loc de munca foarte frumos, e afara, e plecata in Olanda. E foarte bine”, a marturisit Cabral in urma cu cateva luni, pentru unica.ro.

Prezentatorul TV a mai spus ca tanara l-a rugat sa nu ii mai trimita bani, fiindca lucreaza si vrea sa se descurce pe cont propriu:

„Termin filmarea si iau telefonul. Vad ca m-a sunat Inoke. Zic s-o sun inapoi, dar sa arunc inainte un ochi pe mesaje. Vad ca mi-a si scris. Deschid WhatsApp-ul. Si, desi mesajul are legatura cu banii… de fapt, n-are nicio legatura cu banii. Are legatura cu puiul care – dupa ce a parasit cuibul – incepe sa-si faca un rost in viata. Puiul care se desprinde si isi alege o directie, un drum, incepe sa construiasca propria poveste… o poveste in care tu esti doar o etapa premergatoare. Mesajul, ca de la asta pornisem, era simplu:

– Hei, acum m-am uitat in cont si-am vazut ca mi-ai pus bani in continuare. Nu mai pune, doar am un loc de munca, am salariu, stai linistit…

Pai cum sa stau linistit? Cand tu te-ai facut om mare… asta ce ma face pe mine? Ce vorbesti, nene… un vartej de sentimente si trairi intr-o singura secunda. Nod in gat, milioane de cuvinte in cap si cred ca mi-a intrat si ceva praf in ochi, ca altfel nu-mi inchipui de ce s-au umezit brusc… Nu intelegi ce inseamna sa fii parinte decat dupa ce ajungi parinte. Si-apoi n-are cum sa-ti mai treaca…”, a povestit Cabral pe Facebook.

Inoke este extrem de apropata de familia sa din Romania, mai ales de fratiorii sai, pe care ii suna ori de cate ori are ocazia.

„E o diferenta de varsta destul de mare si tinem tot timpul legatura pe videocall, in general cam asa ne vedem. De vreo doua trei ori pe an ne vedem live. Si e o relatie foarte misto, dar sunt in etape foarte diferite, asa ca Inoke se pune la mintea lui Namiko, ii asculta toate povestile, dramele, telenovelele de la gradinita. Dar iti dai seama ca ele traiesc povesti diferite la momentul asta, dar pun bazele unei relatii solide pe mai departe. Ea are 21 de ani, ai mei au 5 si 2, diferenta e de o generatie intreaga”, a povestit Andreea Ibacka pentru cancan.ro.

Vara trecuta, Cabral, Andreea si cei doi copii au mers in vacanta in Amsterdam, pentru a o vizita pe Inoke. A fost prima data cand intreaga familie a mers sa o vada pe tanara, pentru ca pana acum ea era cea care venea in tara pentru a-i vizita pe cei dragi.

„Am fost cu copiii la Amsterdam. Stiu, este o destinatie atipica pentru copii, dar cu putin research gasesti foarte multe activitati pentru ei. Am vazut fel de fel de locuri de joaca, parcuri de distractii, muzee altfel. Nu sunt muzeele alea pe vechi, deoarece copiii se plictisesc la picturi, sculpturi si din astea. Si a fost foarte tare, ca s-au reunit fratii. Inoke, sora cea mare, locuieste acolo de doi ani si e prima oara cand am vizitat-o in locatie. Pana acum ne vedeam cand venea ea in tara. Si a fost o vacanta foarte reusita”, a mai marturisit Andreea Ibacka.

  • Surse: viva.ro, unica.ro, libertatea.ro, cancan.ro
  • Foto: Facebook, Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral Cabral copii Cabral fetita

Articole recomandate

Citeste si despre