In ce tara va face Celia botezul. Cum se simte artista dupa nastere

/ / Modificat: 2022-03-25
In ce tara va face Celia botezul. Cum se simte artista dupa nastere

Cantareata Celia a devenit mamica pentru a doua oara in urma cu o luna. Artista nu a avut o sarcina foarte usoara, mai ales ca s-a infectat si cu coronavirus, iar starea ei de sănătate a fost instabilă până aproape de termen.

In cadrul emisiunii Teo Show, Celia a facit si primele marturisiri dupa ce a nascut si a povestit cum s-a schimbat viata ei dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara, dar a dat si primele detalii despre botezul micutei Sara Maria. Cantareata a marturisit ca nu s-a hotarat inca unde va face botezul, Romania sau Australia. 

”Suntem bine, suntem fericiți, e important că suntem sănătoși, este foarte, foarte important, a trecut o etapă, o etapă care pentru mine a fost extrem de dificilă, sarcina aceasta a fost foarte dificilă.

Așa că, acum, etapa care pentru alte mămici este o etapă și mai grea, în momentul în care vine bebele și sunt nopți nedormite, eu pentru că nu puteam să dorm, pentru că aveam dureri destul de mari și mă simțeam foarte rău în ultima perioadă, în sarcină, pentru mine nașterea și perioada de după a fost mai ușor...Are cinci kilograme 300 deja și are doar o lună...(n.r V-ați început deja planurile de botez, nu?) Măi, să știi că nu foarte, pentru că nu știm dacă îl face în România sau în Australia”, a povestit Celia. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre