Imaginile cu care Laura Cosoi a topit inimile fanilor dupa anuntul celei de-a patra sarcini: "Esti bogata"

/ / Modificat: 2024-01-09
Imaginile cu care Laura Cosoi a topit inimile fanilor dupa anuntul celei de-a patra sarcini:

Laura Cosoi a anuntat pe 2 ianuarie ca este insarcinata pentru a patra oara. Vestea a venit la scurt timp dupa ce mama vedetei a incetat din viata. Actrita chiar a marturisit ca trece printr-o perioada grea, de vulnerabilitate. 

“Trebuie sa marturisesc ca va port o profunda recunostinta pentru faptul ca imi sunteti alaturi in aceasta perioada. Va multumesc pentru bunatate, grija, dragoste…am simtit fiecare cuvant de incurajare venit din suflet. Trec printr-o etapa de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate si incerc sa iau fiecare lucru asa cum vine. Dar am inima plina, ca va am in viata mea!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi, vacanta cu familia in Thailanda 

Actrita se afla acum intr-o vacanta in Thainlanda, loc de unde a si anuntat sarcina. Vedeta este admirata de toata lumea pe retelele de socializare pentru curajul de a pleca in destinatii exotice, atat de indepartate impreuna cu cele trei fetite ale sale. 

Recent, ea a postat pe Instagram imagini cu cele trei minuni ale sale. Fanii au fost emotionati si i-au transmis numeroase mesaje de felicitare. 

“Bucuriile mele, pacea si lumina de acum”, a scris vedeta pe Instagram la imaginile cu cele trei fetite fericite in vacanta.

“Esti bogata!”, “Esti tare norocoasa!”, au fost cateva dintre mesajele primite de vedeta. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi copil Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre