Imagini rare cu fiul lui Stefan Banica Jr si al Laviniei Pirva

/ / Modificat: 2023-05-18
Imagini rare cu fiul lui Stefan Banica Jr si al Laviniei Pirva

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr au sarbatorit in weekend ziua de nastere a fiului lor. Alexandru a implinit 4 ani, iar parintii lui i-au organizat o petrecere de pomina, alaturi de copii de varsta lui si animatori. Parintii au tinut cont de dorintele baietelului, iar tortul a fost unul cu dinozauri. De la petrecere nu au lipsit Mickey si Minnie, care au inveselit atmosfera si i-au antrenat pe copii in tot felul de jocuri si provocari.

De cand a venit pe lume fiul lor, Lavinia si Stefan sunt extrem de discreti cu privire la familia lor. Cei doi se numara printre cuplurile de vedete care au ales sa nu isi expuna copilul in spatiul public. Asa se face ca pe retelele lor de socializare nu exista fotografii in care sa se vada chipul micutului. Cu toate acestea, in ziua aniversarii, Lavinia Pirva a publicat cateva imagini pe Instagram Stories cu fiul ei. Alexandru s-a distrat pe cinste alaturi de invitati, printre care s-au numarat si fetitele Andreei Balan.

Tanara mamica a transmis si un mesaj pe retelele de socializare, cu ocazia aniversarii fiului ei.

„Dragii mei, astazi a fost o zi extrem de importanta pentru familia mea. Astazi, s-au impinit 4 ani de cand Alexandru a venit pe lume. Se implinesc 4 ani de cand minunea asta ma uimeste zilnic si imi umple sufletul de bucurie. Sunt fericita caci astazi (n.r. sambata) Alexandru a avut parte de o petrecere plina de culoare, iubire si entuziasm intr-un loc aparte. Un loc care ne-a oferit tot ce se poate pentru a ne simti perfect. O echipa de profesionisti care a reusit sa imlineasca atat dorintele celor mari cat si celor mici la cel mai inalt nivel. A fost o petrecere absolut superba pe care probabil puiul nostru nu o va uita. La multi ani, minune!”, a scris Lavinia pe Instagram, in dreptul catorva imagini de la petrecerea aniversara a fiului ei.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Stefan banica baietel

Articole recomandate

Citeste si despre