Ilinca Vandici, marturisire tulburatoare despre cea mai mare temere pe care o are, ca mama

/ / Modificat: 2021-09-03
Ilinca Vandici, marturisire tulburatoare despre cea mai mare temere pe care o are, ca mama

Ilinca Vandici este una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din Romania, iar de cand a devenit mama se considera implinita si in plan personal. De multe ori, insa, o temere inexplicabila ii umbreste fericirea.

Ilinca Vandici este o mama foarte dedicata si putinul timp liber pe care il are este mereu pentru copil. Este fericita asa, isi adora baiatul, pe Zian, si incearca sa fie si o sotie buna pentru Andrei, barbatul in bratele caruia si-a gasit linistea.

Fiul Ilincai Vandici are acum patru ani si este toata lumea ei. Nimic nu i se pare prea mult sau prea scump pentru copilul sau, dar recunoaste ca are o problema: de cand a devenit mama a inceput sa se teama cumplit de moarte.

Nu stiu de unde si de ce am aceasta frica, o am de ceva vreme, accentuata mult mai mult de cand s-a nascut Zian. Incerc sa fiu cat se poate de retinuta si precauta cu toate riscurile la care ma supun pentru ca imi doresc sa fiu cat mai mult timp alaturi de copilul meu si alaturi de familia mea si atunci n-as vrea sa se intample ceva... - Ilinca Vandici (sursa: Ciao.ro)

Ilinca Vandici s-a luptat cu depresia postnatala

Vedeta TV este fericita, insa recunoaste fara menajamente ca asta se datoreaza sedintelor de psihoterapie de care a avut nevoie dupa o depresie postpartum accentuata si prelungita.

A fost prima data in viata cand am trait atacuri de panica, stari de tristete, plans fara vreun motiv, frica, insomnii, sentimentul de neputinta... Sunt stari pe care daca nu le intelegi, e greu să le depasesti - Ilinca Vandici (sursa: VIVA!)

Articole recomandate

Citeste si despre