Ilinca Vandici dezvaluie ce amintiri pastreaza cu sfintenie de la fiul ei: “Am umplut vreo trei sertare”

/ / Modificat: 2024-01-28
Ilinca Vandici dezvaluie ce amintiri pastreaza cu sfintenie de la fiul ei: “Am umplut vreo trei sertare”

Ilinca Vandici este o femeie de succes si o mama foarte implicata. Desi petrece multe ore la filmari si la evenimente, fiul ei a fost si este o prioritate. A pastrat o multime de amintiri din toate etapele dezvoltarii lui Zian si e hotarata sa nu se opreasca.

Ilinca Vandici a marturisit ca pastreaza la loc de cinste motul baietelului ei, primii dintisori cazuti si multe alte amintiri.

“Pastrez inclusiv lucrarile pe care le-a facut la gradinita, sau le face acum la scoala, pentru ca le aduce acasa si le pastrez, efectiv, pe toate. Am umplut deja vreo trei sertare si acum o sa trec la al patrulea. Imi place sa le tin acolo pentru ca mi se pare ca peste ani si ani voi putea sa rasfoiesc acest dosar al amintirilor, iar el va putea intelege cat de important a fost intotdeauna in viata mea si cat de important a fost tot ce a facut el”, a recunoscut Ilinca Vandici, intr-un interviu pentru Ego.ro

"O mama, din punctul meu de vedere, isi iubeste puiul si atunci cand ia decizii bune, si atunci cand ia decizii proaste, si atunci cand face ceva gresit, si atunci cand este perfect, si atunci cand rade, e fericit, entuziasmat, si atunci cand urla si plange, și e nervos”, a adaugat vedeta.

Idei de amintiri pe care sa le pastrezi pentru copilul tau

Primul costumas, prima paturica, prima jucarie preferata sunt amintiri nepretuite pe care sa le privesti cu drag atunci cand copiii au crescut. Vrei sa construiesti pentru copilul tau o capsula a timpului, pe langa sutele si miile de fotografii? Poti pune in ea o multime de lucruri, dar ia in calcul si aceste idei.

Amprenta manutelor si picioruselor bebelusului, imprimata in gips sau cu vopsea pe o panza este o amintire de mare pret. Un ziar din ziua in care s-a nascut micutul tau il va ajuta sa afle in viitor ce alte evenimente importante au avut loc atunci.

Un jurnal al copilului este poate una dintre cele mai pretioase amintiri. Poti nota acolo toate momentele importante din evolutia sa, poti lipi fotografii, suvite de par, poate primul dintisor care ii cade cand va mai creste.

O suvita de par, clama cu cordonul ombilical, dintisorii de lapte pot fi considerate de unii amintiri nepotrivite, dar pana la urma de ce nu ai pastra si asa ceva de la copilul tau?

Jucariile preferate ale copiilor nu ar trebui aruncate niciodata, nici macar atunci cand se deterioreaza si preferi sa nu i le mai dai pentru a te asigura ca nu reprezinta un pericol pentru el. Cu siguranta in viitor ii va placea sa revada ursuletul cu care mergea la culcare, masinuta care a ramas fara roti sau papusa care nu mai poate fi pieptanata si careia poate ii lipseste un ochi.

Suzeta preferata, botoseii si poate lumanarea de la prima sa aniversare sau de la botez sunt amintiri ce pot fi foarte pretioase, la fel si costumasul haios in care l-ai imbracat la primul vostru Craciun impreuna.

Hainutele care raman mici si in care iti placea cel mai tare sa il imbraci ar putea deveni o cuvertura sau o plapumioara pentru cand mai creste, in loc sa ajunga la gunoi sau la alti copii. Iar o lista cu primele cuvinte pe care le-a spus sau una cu felul in care pronunta cuvinte uzuale poate fi „aur” atunci cand va mai creste si o veti putea reciti impreuna.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ilinca vandici baietel Ilinca vandici

Articole recomandate

Citeste si despre