Ilinca Vandici, despre cel mai greu moment din viata ei: "Ce am simtit in acele ore nu poate fi exprimat"

/ / Modificat: 2019-10-15
Ilinca Vandici, despre cel mai greu moment din viata ei:

Ilinca Vandici are un baietel in varsta de 2 ani. Prezentatoarea si-a luat inima-n dinti si a vorbit despre o perioada extrem de grea din viata ei. Cea in care a luptat cu depresia postnatala, problema cu care se confrunta tot mai multe femei. Insa unele aleg sa nu vorbeasca despre asta din cauza presiunii sociale la care se expun. De aceea Ilinca Vandici a ales sa vorbeasca despre acest episod din viata ei.

"Eu am facut o greseala de-a lungul timpului si acum incerc sa remediez situatia. N-am prea vorbit despre lucrurile care m-au afectat, despre greutatile prin care am crescut pentru ca am considerat asa, o imagine perfecta trebuie sa fie perfecta. In perioada sarcinii am citit, am studiat, m-am informat, am organizat tot, aveam impresia ca nimic nu ma poate lovi, pentru ca, nu-i asa, eu le stiu pe toate. Insa lucrurile nu au stat tocmai asa," a povestit Ilinca Vandici pe canalul sau de Youtube.

"Am simtit cum s-a instalat depresia"

Prezentatoare a marturisit si care a fost momentul in care a simti ca s-a declansat depsresia.

"In prima seara cand am venit acasa cu Zian de la spital, copilul meu a plans opt ore. Imi aduc aminte si acum de asta pentru ca au fost opt ore al dracului de grele. Cumva simtisem dinainte atacurile de panica, din spital, si cred ca cel mai tare m-a durut momentul in care am realizat ca eu, ca mama, nu pot sa fac nimic pentru copilul meu ca el sa se linisteasca. Ce am simtit eu in acele opt ore este foarte greu de exprimat in cuvinte. E frustrant pentru o mama sa nu reuseasca sa-si linisteasca copilul. Cred ca in noaptea aceea a fost noaptea in care am simtit concret cum s-a instalat depresia postnatala," a mai spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici le sfatuieste pe femeile care trec prin depresia postnatala sa vorbeasca despre aceasta experinta. 

"Exista viata dupa o depresie postnatala. Nu incercati sa duceti totul singure, eu am facut asta si nu a fost bine. Vorbiti, destainuiti-va, incercati sa nu renutati la lucrurile care va plac. E in regula sa gresim, e in regula sa nu fim perfecte," a marturisit prezentatoarea. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ilinca vandici Depresie postnatala Ilinca vandici baietel

Articole recomandate

Citeste si despre