Ilie Nastase, din nou tata la 75 de ani: "Daca e fata, o fac urmatoarea Simona Halep"

/ / Modificat: 2021-09-28
Ilie Nastase, din nou tata la 75 de ani:

Ilie Nastase are ganduri mari chiar daca nu mai este la prima tinerete. Fostul tenismen a marturisit recent ca isi doreste sa devina tata din nou, chiar daca are 75 de ani. 

Ilie Nastase mai are doua fetite cu Amalia Nastase si inca trei copii din alte relații ale sale. Tenismenul a declarat că „lucrează” alături de soția sa pentru a deveni din nou tată. El a marturisit ca si-ar dori inca o fata, care sa devina urmatoarea Simona Halep. 

„Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac.”, a povestit Ilie Năstase.

Ioana si Ilie Nastase, casnicie tumultuoasa

Ioana si Ilie Nastase au avut o casnicie tumultuoasa, iar in urma cu cateva luni cei doi au fost protagonistii unui scandal monstru, dupa ce fostul tenismen a lovit-o pe sotia lui. Ioana l-a iertat insa si a trecut peste acest episod urat din viata lor. 

„Ilie Năstase este foarte libertin. (…) Eu ies foarte usor din episoadele dificile, dacă e nevoie plâng. Nu am divorțat încă, suntem în divorț dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare.„, a declarat Ioana Năstase.

„Împăcarea este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Nici nu ştiţi cât mă bucur! Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana (…) „În ultimele luni am fost un băiat cuminte. Era păcat să divorţăm, asta a fost concluzia comună. În plus, Ioana, soţia mea, este un om credincios. Iar oamenii credincioşi nu prea iau decizii proaste, nu fac asemenea greşeli!„, a declarat Ilie Năstase.

Articole recomandate

Citeste si despre