Ileana Sterp a nascut un baietel. Ce nume a ales pentru acesta

/ / Modificat: 2023-04-24
Ileana Sterp a nascut un baietel. Ce nume a ales pentru acesta

Ileana Sterp, sora lui Culita Sterp, a devenit mamica pentru a doua oara. Aceasta a nascut un baietel perfect sanatos. Acesta este cel de-al doilea copil al Ileanei Sterp.

Proaspata mamica a postat pe retelele de socializare prima poza cu mezinul familiei.

Iuliana Sterp si sotul acesteia mai au o fetita. Pana cand baietelul a venit pe lume, cei doi nu au dorit sa afle sexul acestuia. Abia la nastere au aflat ca sunt parintii unui baietel.

Ileana a facut totul public pe retelele de socializare, unde a spus si ce nume a ales pentru baietel.

Ce nume a ales Ileana Sterp pentru fiul ei

Ileana Sterp a publicat prima imagine cu micutul pe retelele de socializare si a spus si ce nume special ales pentru baietelul ei.

“Mama de baiat. Te voi lauda toata viata mea, Doamne! Voua, tuturor, va multumesc din toata inima pentru sutele de mesaje de sustinere! Ce bun e Dumnezeu! Mereu a fost”, a scris Ileana in dreptul unei fotografii.

“Dragostea mea, Aloman Damir. A venit pe lume pe cale naturala si a cantarit nici mai mult, nici mai putin de 4,600gr, cam mare as spune. Sunt cea mai fericita mama, simt ca pot muta muntii din loc!”, a mai scris Ileana Sterp, pe contul personal de Instagram.

In limba araba, Damir inseamna “corect” si “inteligent”, in timp ce provenienta sa din limba turca are o traducere precum: “ferma”. De altfel, pentru slavi, numele Damir inseamna “calm” si “pasnic”, de mentionat fiind si faptul ca in epoca sovietica, Damir era o abreviere a sloganului “Da-ne o revolutie mondiala!”, scrie wowbiz.ro.

FOTO: b1tv.ro, stirileprotv.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete mamici

Articole recomandate

Citeste si despre