Il mai tii minte pe Micul Hercule? Cum arata la 16 ani Giuliano Stroe

/ / Modificat: 2021-02-22
Il mai tii minte pe Micul Hercule? Cum arata la 16 ani Giuliano Stroe

Il mai tii minte pe Micul Hercule, care la varsta de 5 ani a uimit intreaga lume si a reusit sa intre in Cartea Recordurilor?

Giuliano Stroe este acum de nerecunoscut la varsta de 16 ani! Supranumit cel mai puternic copil din lume, Giuliano a socat prin aparitia lui in anul 2009. La 5 ani arata la fel ca un adult pasionat de fitness, ridica greutati foarte mari si facea tractiuni  dificile.

 La acea vreme, tatal copilului a fost aspru criticat, ba chiar acuzat de rele tratamente aplicate minorului, deoarece micutul facea antrenamente prea dure pentru varsta lui. 

Ce s-a intamplat cu Giuliano Stroe

Giuliano are acum 16 ani, insa nu mai atrage atentia la fel ca in trecut. Abia reuseste sa isi duca traiul zilnic, iar in prezent practica boxul. Pentru a face rost de bani, tatal lui Giuliano a scos la licitatie o pereche de pantofi sport si o minge care ii apartin acestuia.

giuliano stroe

Licitatia incepe de la suma de 500 de euro pentru minge si 500 de euro pentru incaltaminte, se arata intr-o postare de pe Facebook.

Termenul limita pana la care pot licita curiosii este 28 februarie 2021. Giuliano isi doreste sa participe la un campionat de box impreuna cu fratele sau. Este foarte activ pe retelele de socializare si isi tine fanii la curent cu tot ceea ce face. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre