Greseala din cauza careia Alexia Eram a ajuns la spital in copilarie. Ce ii dadea Andreea Esca sa bea mereu: "S-a facut portocalie"

/ / Modificat: 2024-01-18
Greseala din cauza careia Alexia Eram a ajuns la spital in copilarie. Ce ii dadea Andreea Esca sa bea mereu:

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania. Vedeta are doi copii superbi, iar Alexia ii calca pe urme mamei sale, insa a preferat mediul online, unde si-a creat o comunitate uriasa. 

Invitate recent in cadrul emisiunii „Cu Inima la Vedere”, gazduita de Amalia Enache, Andreea Esca si Alexia si-au amintit de un moment greu din copilarie. Vedeta de la Pro TV a povestit ca din cauza ei, Alexia a ajuns la spital.

Ea obsinuia sa ii dea mereu suc de morcovi, insa, la un moment dat Alexia s-a facut portocalie pe maini si pe picioare. Au mers de urgenta la spital. 

„Eu am mult mai multe amintiri cu bunica, decat cu voi. Pana la 3 ani tot timpul faceam dansul acela cu Mamina la ea acasa, ne punea muzica. Si imi amintesc ca am baut prea mult suc de morcovi si m-am facut portocalie la fata”, a declarat Alexia Eram.

„Chiar asa e. S-a facut portocalie si pe maini, si pe picioare. Ne-am dus la doctor, pentru ca am crezut ca a patit cine stie ce. Era suc de morcov si ii dadeam, ii dadeam, pentru ca mi s-a parut sanatos, pana s-a facut toata galbena. M-a intrebat daca ii dau morcov si am zis ca ”Da, tot timpul” si aia era problema, ca ii dadeam prea mult”, a completat-o si Andreea Esca, conform spectacola.ro. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copilarie Greseli alimentatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre