Gordan Ramsay, tata pentru a sasea oara la 57 de ani. De ce a tinut secreta sarcina sotia celebrului bucatar

/ / Modificat: 2023-11-12
Gordan Ramsay, tata pentru a sasea oara la 57 de ani. De ce a tinut secreta sarcina sotia celebrului bucatar

Gordan Ramsay a devenit tata pentru a sasea oara la 57 de ani. Celebrul bucatar a postat pe retelel de socializare primele imagini cu bebelusul. 

Sotia lui Tana, in varsta de 49 de ani, a adus pe lume un baietel, cel de-al saselea copil al cuplului. Micutul a avut 3,5 kg la nastere. 

Celebrul bucatar a sugerat ca Jesse James Ramsay va fi ultimul sau copil, postand pe retelele de socializare: „3 baieti, 3 fete… Gata!”

Gordon Ramsay, care si-a sarbatorit miercuri ziua de nastere, a scris pe Instagram: „Ce cadou uimitor de ziua de nastere, va rog sa ii urati bun venit lui Jesse James Ramsay, 3.458 grame! Inca o mare dragoste pentru brigada Ramsay! 3 baieti, 3 fete… Gata.” Inca nu se stie exact data cand s-a nascut Jesse.

Celebrul cuplu mai are 5 copii

Gordan Ramsay si Tana, autoare de carti de bucate, s-au casatorit in anul 1996. Tana a preferat sa tina sarcina ascunsa, astfel ca nici ea, nici Gordon Ramsay nu au anuntat public ca asteapta un copil. Fanii au fost uimiti. 

Celebrul cuplu mai are 5 copii, Megan, fata lor cea mai mare are 20 de ani, a absolvit la Oxford in iunie 2019 cu o diploma in psihologie si isi imparte timpul intre Anglia si Los Angeles, gemenii Jack si Holly, Matilda „Tilly” si Oscar. Intre Jesse, ultimul copil al cuplului, si Megan, primul copil al cuplului, exista o diferenta de varsta de 25 de ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata copii Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre